Τρίτη 10 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σταθερή η αλληλεγγύη του ΚΚΕ στο λαό του Βιετνάμ

Συνάντηση αντιπροσωπείας της ΚΕ του ΚΚΕ με τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ

Συνάντηση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κι αντιπροσωπεία του Κόμματος αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κουτσούμπα, μέλος του ΠΓ, και Νίκο Σερετάκη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων είχε χτες ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ, Νγκουέν Μιν Τριέτ στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψής του στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η Αλ. Παπαρήγα και ο Ν. Τριέτ συζήτησαν για τις εξελίξεις τόσο στην Ελλάδα και στο Βιετνάμ, όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, επαναβεβαίωσαν τη θέση τους για την ανάγκη για σύσφιξη των σχέσεων των λαών των δύο χωρών, αλλά και του ΚΚΕ με το ΚΚ Βιετνάμ. Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ εξέφρασε στον Πρόεδρο του Βιετνάμ την αλληλεγγύη στο λαό της χώρας του και ο Ν. Τριέτ ευχαρίστησε, για ακόμα μια φορά, το Κόμμα για τη στάση του απέναντι στο Βιετνάμ τόσο κατά τη διάρκεια του πολέμου με τις ΗΠΑ, όσο και τα επόμενα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν. Η Αλ. Παπαρήγα θα παρακαθίσει απόψε και στο επίσημο δείπνο που δίνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προς τιμή του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Δημοκρατίας του Βιετνάμ.

Ο Ν. Τριέτ, κατά την παραμονή του στην Αθήνα, συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου και τον υπουργό Ανάπτυξης Χρ. Φώλια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ