Σάββατο 7 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Ελληνοκουβανικός στο διαδίκτυο

Εγκαινιάστηκε η ιστοσελίδα του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, www.ellinokouvanikos.gr, όπου θα γίνεται πληροφόρηση σχετικά με τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για την 50ή Επέτειο της Νίκης της Επανάστασης, για την απελευθέρωση των Πέντε Κουβανών Ηρώων που βρίσκονται άδικα φυλακισμένοι στις ΗΠΑ, καθώς και για άλλες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο αλληλεγγύης με την Κούβα και ενάντια στο γενοκτονικό αποκλεισμό των ΗΠΑ.

Στην ιστοσελίδα υπάρχουν σημαντικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις της Κούβας, καθώς και η ιστοσελίδα της κουβανικής διπλωματικής αποστολής στην Ελλάδα, η οποία περιέχει πληροφορίες και στην ελληνική γλώσσα, καθώς και άλλες διευθύνσεις στις οποίες όποιος επιθυμεί μπορεί να έχει πρόσβαση και να ενημερώνεται πιο άμεσα για την κουβανική πραγματικότητα.

Παράρτημα στη Λιβαδειά

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας για την ίδρυση Παραρτήματος Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης Επαρχίας Λιβαδειάς καλεί σε εκδήλωση αλληλεγγύης για την Κούβα, την Τετάρτη 11 Ιούνη στις 8.00 μ.μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Βοιωτίας. Παρέμβαση θα γίνει και από τον πρέσβη της Κούβας Ερμες Ερέρα Ερνάντες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ