Πέμπτη 5 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Αγώνας» αλληλεγγύης

Με αφορμή την επίσκεψη στην Αθήνα του συμπολεμιστή του Τσε, δημοσιογράφου και συγγραφέα Ουλίσες Εστράδα, υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Κούβας στην Ελλάδα και με τη συμπαράσταση του Δήμου Νίκαιας, η ποδοσφαιρική ομάδα του «Ριζοσπάστη», η NEW STAR, η πολιτιστική, οικολογική, αθλητική κίνηση «Hasta la victoria siempre/Che» και το ποδοσφαιρικό τμήμα της, πλαισιωμένο από σπουδαίους, εν ενεργεία και μη, ποδοσφαιριστές (Κωφίδης, Ατματζίδης, Κυριακίδης, Ρότσα, Βαζέχα, Καραδήμος, Βαλαώρας, Γεροθόδωρος κ.ά.) μας καλούν όλους, το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα - εκδήλωση αλληλεγγύης στον αγωνιστή λαό της Κούβας. Ενώνουμε τη φωνή μας στο δίκαιο αίτημα της απελευθέρωσης των 5 Κουβανών αγωνιστών φυλακισμένων στις ΗΠΑ.

Η εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο 7 Ιούνη στις 8.00 μ.μ.στο Δημοτικό γήπεδο Νεάπολης της Νίκαιας (οδός Γρ. Λαμπράκη) και περιλαμβάνει εκτός από τον ποδοσφαιρικό αγώνα:

  • Χαιρετισμό της κουβανικής πρεσβείας.
  • Χαιρετισμό του Ουλίσες Εστράδα.
  • Μουσικό αφιέρωμα στην Κούβα (με συμμετοχή του τραγουδοποιού Πάνου Τζαβέλα, της Νατάσσας Παπαδοπούλου και του Νίκου Λώλη).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ