Τετάρτη 28 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Αγ. Παρασκευής, σήμερα Τετάρτη 28 Μάη, στις 7 μ.μ., στο 2ο Γυμνάσιο (Νεαπόλεως), διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός, μαζικός, λαϊκός, σχολικός, εργασιακός. Βία - Ντόπινγκ». Θα μιλήσουν ο Μιχάλης Χάρος δημοσιογράφος, ο Νίκος Γεωργόπουλος πρώην βαλκανιονίκης και η Βάνα Τζιαντζή, πρόεδρος της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Γονέων και Μαθητών Ελλάδας. Θα προβληθεί ταινία για την κατάσταση του αθλητισμού στη χώρα μας.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τοπικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους φορείς, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Μήνα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης. Αύριο Πέμπτη 29 Μάη, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Η νεότερη ιστορία των Βαλκανίων», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Σ. Βενιζέλου). Το Σάββατο 31 Μάη, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Ειρήνη» στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Την Τετάρτη 4 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Φλέμιγκ (Μνημείο Ηρώων, Λ. Ειρήνης), εκδήλωση με θέμα «Ολυμπισμός, αναβολικά και εμπορευματοποίηση», με ομιλητή τον Α. Μαρίνο, γιατρό. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρξει και έκθεση με δημιουργίες για την ειρήνη από τα σχολεία της Ηλιούπολης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, το Σάββατο 31 Μάη, στις 7 μ.μ., στο χώρο της «Ελαιουργικής», διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα και τη Βενεζουέλα.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ