Παρασκευή 23 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης που συνεχίζεται σε όλη τη χώρα εντάσσονται και οι παρακάτω δραστηριότητες:

-- Σήμερα Παρασκευή στις 10 π.μ. τους εργαζόμενους και φοιτητές της Φυσικομαθηματικής Σχολής Αθήνας θα επισκεφθεί ο Γιάννης Ζιώγας, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Σήμερα Παρασκευή ο Γιάννης Γκιόκας θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στο Κέντρο Υγείας και στις 11 π.μ. στον Πυροσβεστικό Σταθμό Νέας Μάκρης.

-- Σήμερα Παρασκευή οι ΚΟΒ Νέας Σμύρνης του ΚΚΕ και οι ΟΒ της ΚΝΕ καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο σύγχρονος δεξιός οπορτουνισμός». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Σμύρνης.

-- Σήμερα Παρασκευή η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ στη μικρομεσαία αγροτιά», στις 8.30 μ.μ., στη Φαρκαδόνα, στο κέντρο «Θεσσαλία Παλλάς». Θα μιλήσει ο Ρ. Μαρούδας, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας του ΚΚΕ και πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας. Παρεμβάσεις θα κάνουν οι Θεοδόσης Τσέργας, μέλος της ΝΕ Τρικάλων, γεωπόνος, ο Λάζος Νίκος, μέλος της ΝΕ Τρικάλων και γεωπόνος, η Μπέτυ Βανακάρα, δημοτική σύμβουλος Φαρκαδόνας.

-- Την Κυριακή 25/5 σε συγκέντρωση της ΝΕ Κεφαλονιάς - Ιθάκης του ΚΚΕ, στο Εργατικό Κέντρο, στις 8.30 μ.μ., θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ, για τον τουρισμό, την τουριστική καπιταλιστική ανάπτυξη και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ. Ο Ν. Καραθανασόπουλος στο πλαίσιο περιοδείας στην Κεφαλονιά, από αύριο Σάββατο 24/5, θα επισκεφτεί πολλούς εργασιακούς χώρους, θα συναντηθεί με επαγγελματοβιοτέχνες, φορείς και συνδικάτα του νησιού, θα επισκεφτεί δήμους και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

-- Τη Δευτέρα 26/5, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο REX της Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα: «Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στις σημερινές συνθήκες και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Απαγγελία του ποιήματος «Εγκώμιο στη μάθηση» του Μπέρτολτ Μπρεχτ. Εισήγηση της Κυριακής Καμαρινού, δρ Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος του Τμήματος Εκπαιδευτικού Προβληματισμού του Κέντρου Μαρξιστικών Επιστημών, μέλος της συντακτικής επιτροπής του περιοδικού «Θέματα Παιδείας». Προβολή της ταινίας «Ο πρώτος δάσκαλος» του Αντρέι Κοντσαλόφσκι. Στην αίθουσα θα υπάρξει έκθεση φωτογραφικού υλικού και βιβλιοπωλείο.

-- Τη Δευτέρα 26/5 η ΚΟ Αγρινίου και η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, διοργανώνουν ανοιχτή εκδήλωση - συζήτηση για τους αυτοαπασχολούμενους και τους μικρούς εμποροβιοτέχνες στις 7.30 μ.μ. στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου. Τις θέσεις του ΚΚΕ για τους ΕΒΕ και την πολιτική πρόταση του Κόμματος συνολικά, θα παρουσιάσει ο Σπύρος Στριφτάρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Τη Δευτέρα 26/5 η ΝΕ Χαλκιδικής του ΚΚΕ διοργανώνει περιοδεία στη Γαλάτισμα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ