Πέμπτη 22 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ηλιούπολης, σε συνεργασία με τοπικούς, πολιτιστικούς, αθλητικούς και άλλους φορείς, διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στο πλαίσιο του Μήνα Αντιιμπεριαλιστικής Δράσης. Την Παρασκευή 23 Μάη, στις 8 μ.μ., εκδήλωση για τα μεταλλαγμένα στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Σ. Βενιζέλου), με ομιλητή τον Ν. Κατσαρό, ειδικό συνεργάτη του «Δημόκριτου». Την Πέμπτη 29 Μάη, στις 8 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Η νεότερη ιστορία των Βαλκανίων», στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μ. Αντύπα και Σ. Βενιζέλου). Το Σάββατο 31 Μάη, στις 6.30 μ.μ., εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Ειρήνη» στο 11ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης. Την Τετάρτη 4 Ιούνη, στις 7.30 μ.μ., στην πλατεία Φλέμιγκ (Μνημείο Ηρώων, Λ. Ειρήνης) εκδήλωση με θέμα «Ολυμπισμός, αναβολικά και εμπορευματοποίηση», με ομιλητή τον Α. Μαρίνο, γιατρό. Θα ακολουθήσει πολιτιστικό πρόγραμμα, ενώ θα υπάρξει και έκθεση με δημιουργίες για την ειρήνη από τα σχολεία της Ηλιούπολης.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού την Τρίτη 27 Μάη διοργανώνει την 3η Πορεία Ειρήνης «Δημ. Μαλαγαρδής». Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6.30 μ.μ. από τη Γεννηματά και Ταξιαρχών και ο τερματισμός θα γίνει στις 8 μ.μ. στην πλατεία του Αϊ Γιώργη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα «Οι τελευταίες εξελίξεις στα Βαλκάνια - Αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ - Αλήθειες και ψέματα». Θα μιλήσει η δημοσιογράφος Αννα Μπαλή.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Ελευσίνας, το Σάββατο 31 Μάη, στις 7 μ.μ., στο χώρο της «Ελαιουργικής», διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης στην Κούβα και τη Βενεζουέλα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ