Πέμπτη 22 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ: Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Ψυχική υγεία, δικαιώματα και κοινωνική χειραφέτηση» γίνεται το Σάββατο, 24 Μάη, ώρα 9 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50). Θα ακολουθήσει πορεία των φορέων στη Βουλή, ώρα 1 μ.μ.

ΝΥΧΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΠΛΟΙΩΝ: Στην Ολομέλεια του Αρείου Πάγου παραπέμφθηκε για οριστική κρίση η υπόθεση για το νυχτερινό επίδομα, τις υπερωρίες και την πρόσθετη αμοιβή τις Κυριακές και τις αργίες των νυχτοφυλάκων πλοίων. Στο Εργατικό Τμήμα του Ανωτάτου Δικαστηρίου εκφράστηκαν δύο απόψεις: Η μία ότι οι φύλακες πλοίων βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα εργασίας κατά τη βάρδιά τους, γι' αυτό οι αποδοχές τους θα πρέπει να εξομοιωθούν πλήρως με αυτές των άλλων εργαζομένων και να λαμβάνουν πρόσθετες αποδοχές για νυκτερινή απασχόληση, υπερωρίες κλπ. Η δεύτερη άποψη υποστήριξε ότι δε δικαιούνται πρόσθετες αποδοχές.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΟΤΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στη διοίκηση του ΤΥΔΚΥ έκανε χτες η ΠΟΕ ΟΤΑ αντιδρώντας στην πλημμελή λειτουργία των υπηρεσιών, στην έλλειψη προσωπικού και στην απόφαση του Φαρμακευτικού Συλλόγου Νομού Δωδεκανήσων να μη χορηγεί φάρμακα στους ασφαλισμένους του Ταμείου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ