Τρίτη 20 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δεν έχουν καμία σχέση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Το τελευταίο διάστημα στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης «Facebook» εμφανίστηκαν τουλάχιστον δύο λογαριασμοί χρηστών με το όνομα της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκας Παπαρήγα, συνοδευόμενοι και από φωτογραφία της! Ο ένας λογαριασμός είναι στο όνομα «Αλέκα Παπαρήγα» (με λατινικά στοιχεία) και ο δεύτερος σε παραλλαγή του ονόματος (λείπει ένα γράμμα από το επίθετο). Ενδέχεται να υπάρχουν και λογαριασμοί με άλλες παραλλαγές του ονόματος της Αλέκας Παπαρήγα, είτε στο συγκεκριμένο ιστοχώρο, είτε σε κάποιον από τους άλλους ιστοχώρους κοινωνικής δικτύωσης.

Τους λογαριασμούς αυτούς μπορεί να έχει κατασκευάσει οποιοσδήποτε. Η πραγματική ταυτότητα του δημιουργού τους δεν αποκαλύπτεται και έτσι μπορεί καθένας να δηλώνει οτιδήποτε και οποιοσδήποτε. Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, η κοινωνική συναναστροφή μέσω διαδικτύου κρύβει κινδύνους (εξαπάτηση, παραπλάνηση κλπ).

Ανεξάρτητα από τους στόχους και τις προθέσεις του δημιουργού (ή των δημιουργών) αυτών των λογαριασμών, το αποτέλεσμα είναι ότι λειτουργούν προβοκατόρικα, αφού οτιδήποτε εμφανιστεί σ' αυτούς επιχειρείται να χρεωθεί στο πρόσωπο στο οποίο τάχα ανήκει ο λογαριασμός, τον οποίο έχει φτιάξει κάποιος που κρύβεται μάλιστα.

Κανείς από τους λογαριασμούς με το όνομα «Αλέκα Παπαρήγα» που υπάρχουν ή θα εμφανιστούν στο «Facebook» ή άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης δεν έχουν σχέση με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα και το ΚΚΕ. Οι χρήστες του «Facebook» που έχουν ήδη γραφτεί «φίλοι» του λογαριασμού «Αλέκα Παπαρήγα» και ενδεχομένως έχουν αναπτύξει επικοινωνία με τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν επικοινωνούν με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, αλλά με κάποιο άγνωστο πρόσωπο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ