Κυριακή 4 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Καταγγέλλουν τη ναρκω-εκδήλωση στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο

Ανακοίνωση της Αχτιδικής Επιτροπής ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ

Τη φιέστα της ναρκω-κουλτούρας και της ελεύθερης διακίνησης του χασίς καθώς και τη συγκάλυψη και συνενοχή της Πρυτανείας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που κάνει τα «στραβά μάτια» στην πραγματοποίηση στον πανεπιστημιακό χώρο της συγκεκριμένης αντιδραστικής πρωτοβουλίας, καταγγέλλουν η Αχτιδική Επιτροπή ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ. Ολόκληρη η ανακοίνωση -καταγγελία έχει ως εξής:

«Η Αχτιδική Επιτροπή ΑΕΙ - ΤΕΙ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και η Οργάνωση Σπουδάζουσας Αθήνας της ΚΝΕ καταγγέλλουν τη φιέστα για την ελεύθερη διακίνηση του χασίς που οργανώνουν στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο ύποπτης προέλευσης ομάδες καθώς και διάφοροι άλλοι, μεταξύ των οποίων και οι Οικολόγοι Πράσινοι. Οι διοργανωτές διαφημίζουν την ελεύθερη χρήση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, καλούν τη νεολαία να υπερασπιστεί τη νομιμοποίηση των δήθεν μαλακών ναρκωτικών.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καταγγέλλουν την Πρυτανεία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, η οποία κάνει τα "στραβά μάτια". Ουσιαστικά, με τη συγκάλυψη και συνενοχή της πραγματοποιείται στον πανεπιστημιακό χώρο η συγκεκριμένη αντιδραστική πρωτοβουλία. Καταγγέλλουν, επίσης, την πλειοψηφία του φοιτητικού συλλόγου της σχολής που αποτελείται από τις παρατάξεις ΔΑΠ και ΠΑΣΠ. Οι εκπρόσωποι αυτών των παρατάξεων παρά τις επανειλημμένες προσπάθειες των εκλεγμένων κομμουνιστών στο ΔΣ του συλλόγου να επικοινωνήσουν μαζί τους ώστε να υπάρξει καταγγελία, έχουν κρυφτεί αποφεύγοντας έτσι να πάρουν θέση γι' αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο.

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν τους εργαζόμενους και τους νέους να απορρίψουν τη ναρκω-υποταγή και τη ναρκω-κουλτούρα. Να παλέψουν μαζί με τους κομμουνιστές για τα σύγχρονα δικαιώματα και τις ανάγκες τους.

ΟΧΙ σε όλα τα ναρκωτικά, "μαλακά -σκληρά" και υποκατάστατα».


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org