Τετάρτη 30 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Να γυρίσουν οι Ελληνες φαντάροι που υπηρετούν εκτός συνόρων

Το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα, επισκέφθηκε την Κυριακή του Πάσχα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Η Αλ. Παπαρήγα, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στον Αυλώνα. Δίπλα η υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά, Ντ. Μπέη

Eurokinissi

Η Αλ. Παπαρήγα, στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, στον Αυλώνα. Δίπλα η υπερνομάρχης Αθήνας - Πειραιά, Ντ. Μπέη
Την επιστροφή των Ελλήνων φαντάρων που βρίσκονται έξω απ' τα σύνορα της χώρας ζήτησε η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων (ΚΕΤΘ), στον Αυλώνα, την Κυριακή του Πάσχα. Η Αλ. Παπαρήγα υπογράμμισε: «Αίτημα και ευχή μας είναι να γυρίσουν οι Ελληνες φαντάροι κι όλο το προσωπικό που βρίσκεται εκτός Ελλάδας, είτε στο Κοσσυφοπέδιο, είτε στη Βοσνία, είτε στο Αφγανιστάν. Δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης εκεί. Εδώ έπρεπε να είναι, στην πατρίδα τους, και να γιορτάζουν το Πάσχα».

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το εάν, μετά τις εκτιμήσεις της Κομισιόν για την οικονομία, το ΚΚΕ φοβάται πως θα έρθουν αντιλαϊκά μέτρα, απάντησε:

«Νέα μέτρα αντιλαϊκά είχαμε και πριν χρόνια και πρόπερσι και αντιπρόπερσι και φέτος. Η Κομισιόν έχει έναν προγραμματισμό, τον ξέρει και η ελληνική κυβέρνηση, τον ξέρουμε όλα τα κόμματα. Τίποτα καινούριο δεν υπάρχει που δεν ήξεραν όλοι. Η διαφορά είναι ότι τουλάχιστον εμείς εδώ και χρόνια προσπαθούμε να προετοιμάσουμε τους εργαζόμενους να μην αντιστέκονται στο παρά πέντε ή στο και πέντε, αλλά να αντιστέκονται από τώρα γι' αυτό που θα 'ρθει ύστερα από δύο και τρία χρόνια».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ