Πέμπτη 17 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ
Πρωτοβουλία για την προστασία των δασών

Με στόχο να «εμποδιστεί το χέρι των εμπρηστών που οπλίζεται από την αντιλαϊκή πολιτική που αντιμετωπίζει τόσα χρόνια τη γη, τα δάση σαν εμπόρευμα», ταξικά συνδικάτα και μαζικοί φορείς ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ, παίρνοντας πρωτοβουλίες για την προστασία των δασών.

Ετσι, λοιπόν, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων, η «Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση Πυροσβεστών ΠΣ», το Συντονιστικό Σωματείων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής και η «Δημοκρατική Πανεπιστημονική Κίνηση Γεωτεχνικών» διοργανώνουν σήμερα, Πέμπτη, συνέντευξη Τύπου, στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος). Στόχος της συνέντευξης είναι «η ανάδειξη των τραγικών ελλείψεων, καθώς και των μέτρων που απαιτούνται για να μην ξαναζήσουμε την εικόνα των δεκάδων καμένων ανθρώπων και την ολοκληρωτική καταστροφή εκατομμυρίων στρεμμάτων καμένων δασών και καλλιεργειών».

Υπενθυμίζουμε ότι το ΠΑΜΕ με πλατύ του κάλεσμα ζητά από συνδικάτα και φορείς να πάρουν πρωτοβουλίες ώστε «να μετατραπεί η λαϊκή ανησυχία, η αγωνία του λαού μας σε οργανωμένη δράση για τη διεκδίκηση, τη λήψη άμεσων μέτρων δασοπροστασίας, δασοπυρόσβεσης».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ