Πέμπτη 17 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ»
Να ενισχύσουμε το έργο της

Την καθιερωμένη οικονομική εξόρμηση για τις γιορτές του Πάσχα πραγματοποιεί και φέτος η «Δημοκρατική Μέριμνα», προκειμένου να ανταποκριθεί στο σημαντικό της έργο, της περίθαλψης αγωνιστών και της αντιμετώπισης των αυξημένων τους αναγκών μπροστά στις γιορτές.

Πρόκειται για θύματα πολιτικών διώξεων, αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που ύστερα από τη μεγάλη τους προσφορά στην πατρίδα αντί ανταμοιβής διώχτηκαν, εξορίστηκαν, φυλακίστηκαν, έχασαν τις δουλειές τους και σήμερα ένα μέρος τους μένει αβοήθητο, παρά τις υποσχέσεις της πολιτείας, που αρνήθηκε την υλική τους αποκατάσταση με συνέπεια να αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης.

Η «Δημοκρατική Μέριμνα» στέκεται στο πλευρό τους ενισχύοντάς τους σε μηνιαία βάση με μικρά χρηματικά βοηθήματα και στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Παρά τις μεγάλες δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο έργο της, η «Δημοκρατική Μέριμνα» δεν εγκαταλείπει τους ανθρώπους αυτούς αβοήθητους. Χρειάζεται περισσότερο από κάθε άλλη φορά την προσφορά και τη βοήθεια όλων μας και ευχαριστεί εκ των προτέρων για την ανταπόκριση στο κάλεσμά της.

Προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, Τ.Κ. 106 78 (τηλ. 210.3822.776) και στην Εθνική Τράπεζα στο λογαριασμό 129/592361-13129/592361-13.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ