Κυριακή 30 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΝΕ
Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης στα Βαλκάνια

Αύριο, Δευτέρα 31 Μάρτη, η Οργάνωση θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τη διεθνή αυτή πρωτοβουλία

Η ΚΝΕ αύριο, Δευτέρα 31 Μάρτη, στις 12.00, στην αίθουσα της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου), θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης στα Βαλκάνια. Μια διεθνή πρωτοβουλία που διοργανώνει σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ) από τις 3 έως τις 6 Απρίλη 2008.

Το Διεθνές Καραβάνι Αλληλεγγύης θα ξεκινήσει το αγωνιστικό ταξίδι του από τη Θεσσαλονίκη και θα συνεχίσει την πορεία του στη Σερβία (Βελιγράδι), στην Κροατία (Ζάγκρεμπ) και τη Ρουμανία (Βουκουρέστι).

Κομμουνιστικές, αντιιμπεριαλιστικές Οργανώσεις Νεολαίας από όλη την Ευρώπη θα διαδηλώσουν με σύνθημα «Βαλκάνια ειρηνικά είναι αυτά χωρίς ΝΑΤΟ, βάσεις και ιμπεριαλισμό». Με διαδηλώσεις, συζητήσεις, εκθέσεις, προβολές, θα εναντιωθούν στο μάζεμα των «γερακιών» του ΝΑΤΟ που πραγματοποιείται την ερχόμενη βδομάδα στο Βουκουρέστι, στην απόσχιση του Κοσσόβου από τη Σερβία, στα σχέδια περαιτέρω αποσταθεροποίησης και έντασης του εθνικισμού με την υπόθεση των Σκοπίων, στην επέκταση του ΝΑΤΟ και των βάσεων στα Βαλκάνια.

Την ώρα που οι ιμπεριαλιστές ετοιμάζουν τους νέους πολέμους τους, στέλνουν σαφές μήνυμα ότι οι κομμουνιστικές και αντιιμπεριαλιστικές Οργανώσεις Νεολαίας, η ΚΝΕ και η ΠΟΔΝ δε θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια!

Στη Συνέντευξη Τύπου θα παραβρεθεί και ο Γιάννης Πρωτούλης, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org