Κυριακή 23 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΑΤΖΕΝΤΑ
Κρουστών ιστορίες στο «Συρμό»

Ενα νέο πρόγραμμα με αφετηρία και επίκεντρο τα κρουστά θα παρουσιάσει το γκρουπ «Ιστορίες για Κρουστά» με τον Βασίλη Βασιλάτο, για δυο βραδιές (28-29/3), στη μουσική σκηνή του «Συρμού» (Κολωνού και Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, τηλ. 210 5203661), «κλείνοντας» ραντεβού με την ελληνική και βαλκανική παράδοση, φλερτάροντας με την έθνικ, τζαζ και το ελληνικό τραγούδι... Ολα αυτά φιλτραρισμένα μέσα από το σύγχρονο ήχο του γκρουπ και από τρεις νέες φωνές, του Γιώργου Γέργου, της Βάσως Νικολάκου και της Eλσας Χαραλάμπους.

Πρωτοποριακό γκρουπ της ελληνικής μουσικής σκηνής, η ομάδα «Ιστορίες για Κρουστά», έχει επιδείξει μια πλούσια δραστηριότητα, συμμετέχοντας σε διεθνή φεστιβάλ στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με συναυλίες, σεμινάρια και σειρά συνεργασιών. Μια παρέα που καταφέρνει να συνδυάσει τους ήχους μουσικών οργάνων με κάθε λογής κρουστά αλλά και με διάφορα χρηστικά αντικείμενα όπως λεκάνες και κουβάδες, δημιουργώντας έτσι το ιδιαίτερο στιλ που χαρακτηρίζει το γκρουπ.

Στο διήμερο που θα παρουσιάσουν οι «Ιστορίες για Κρουστά» στο «Συρμό», το κοινό θ' απολαύσει τους ήχους του γκρουπ με ενδιαφέρουσες διασκευές και καινούρια τραγούδια από την επερχόμενη δισκογραφική τους δουλειά. Παίζουν: Κρουστά: Βασίλης Βασιλάτος, ακορντεόν: Ζαχαρίας Βαμβακούσης, κλαρινέτο-φωνή: Ελλη Βασιλάτου, βιολί: Λεωνίδας Καραμπουλάτ, κιθάρα-φωνή: Γιάννης Σιφναίος, μπάσο: Σταύρος Ράπτης. Τραγουδούν: Γιώργος Γέργος, Βάσω Νικολάκου, Eλσα Χαραλάμπους. Συμμετέχουν οι «EMPercus-octet».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ