Παρασκευή 7 Μάρτη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ
Ανοιχτή επίθεση στους εργαζόμενους

Κάθε όριο πρόκλησης ξεπέρασε η δημοτική αρχή (συνεργασία ΣΥΝ και ΠΑΣΟΚ) στην Ελευσίνα, φτάνοντας στο σημείο να κατηγορήσει ευθέως τους εργαζόμενους του δήμου ως υπεύθυνους για τα προβλήματα από την πρόσφατη κακοκαιρία. Καλεί μάλιστα εργαζόμενους σε «απολογία», βάλλοντας ευθέως ενάντια στο ταξικό σωματείο και τη δράση του.

Οπως καταγγέλλει το σωματείο των εργαζομένων, ο δήμαρχος Γ. Αμπατζόγλου και οι περί αυτόν Γ. Λινάρδος και Κ. Τζαφέρης, στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από το χιονιά, κουβέντα δεν είπαν για την υποτυπώδη οργάνωση της πολιτικής προστασίας από τη μεριά τους, για την τεράστια έλλειψη μηχανημάτων. Για όλα έφταιγαν οι συνδικαλιστές του ταξικού σωματείου και οι εργαζόμενοι που τους στηρίζουν εδώ και χρόνια με συντριπτική πλειοψηφία!

Αυτό που ταυτόχρονα επιδιώκει η δημοτική αρχή - σημειώνει το σωματείο - είναι να προετοιμάσει και το έδαφος ώστε να ξεπουλήσει πιο εύκολα στους ιδιώτες και τους εργολάβους τις υπηρεσίες του δήμου, μέσω Ανώνυμης Εταιρείας που έχει ιδρύσει.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ