Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙ: Ακινητοποιημένα παραμένουν σήμερα και μέχρι τις 5 αύριο τα ξημερώματα, τα ταξί σε όλη η χώρα. Οι εκπρόσωποι του κλάδου, με την κινητοποίηση αυτή, διεκδικούν αύξηση στα κόμιστρα. Με ανακοίνωσή της, η «Ενωτική Προοδευτική Συνεργασία» (ΕΠΣ) τονίζει ότι η απόφαση για την κινητοποίηση πάρθηκε κάτω από την πίεση των προβλημάτων και τη μεγάλη δυσαρέσκεια που εκφράζουν οι αυτοαπασχολούμενοι στα ταξί απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν τα κόμματα της πλουτοκρατίας.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ: Δε θα λειτουργήσουν σήμερα τα δικαστήρια της Αθήνας, καθώς ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας αποφάσισε 24ωρη αποχή των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό και την αποπειρώμενη συγχώνευση των Ταμείων. Οι δικηγόροι θα κατέβουν σε 24ωρη αποχή και στις 13 Φλεβάρη.

ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΔΗΓΩΝ που θα κινηθούν στις Λ. Κηφισού και Ποσειδώνος από σήμερα και μέχρι τις 14 Φλεβάρη, λόγω εργασιών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά από τις 6.30 το πρωί και για τρεις ώρες, στη συμβολή της με τις οδούς Αθ. Διάκου και Εθνικής Αντιστάσεως. Επίσης, στη διασταύρωση με την οδό Γρ. Λαμπράκη από τις 10 μ.μ. έως και τις 6 το πρωί της επομένης. Στη Λ. Κηφισού μέχρι τις 20 Φλεβάρη (από τις 9 π.μ. έως τις 5 π.μ. της επομένης) θα διακοπεί η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα του ρεύματος προς Πειραιά, 100 μέτρα πριν την οδό Ατταλείας μέχρι την οδό Σαλαμινίας.

ΕΠΙΘΕΣΗ σημειώθηκε χτες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Γεωργιάδη από ομάδα 20 ατόμων που επέβαιναν σε μηχανάκια. Οι άγνωστοι σταμάτησαν έξω από το κατάστημα στην οδό Σόλωνος και αφού έσπασαν την τζαμαρία, πέταξαν μπογιές και έριξαν τα βιβλία από τις προθήκες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ