Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ
Η δύναμη βρίσκεται στα χέρια των εργαζομένων
  • Στην ΕΡΤ περιόδευσε χτες ο Θ. Κούτρας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ
  • Κορυφώνεται η δραστηριότητα του ΠΑΜΕ σε όλη τη χώρα

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην 24ωρη απεργία στις 13 Φλεβάρη και στην απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια, απηύθυνε χτες στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, ο Θοδωρής Κούτρας μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Θετική ήταν η ανταπόκριση των εργαζομένων οι οποίοι, σε πολλές περιπτώσεις, ζητούσαν οι ίδιοι την ανακοίνωση του ΠΑΜΕ και το πλαίσιο αιτημάτων των ταξικών δυνάμεων για τα ζητήματα της Κοινωνικής Ασφάλισης. Ο συνδικαλιστής υπογράμμισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να αντιδράσουν αποφασιστικά στα όσα σχεδιάζονται, χτυπώντας στην καρδιά της την πολιτική που αντιμετωπίζει την Ασφάλιση σαν «κόστος» για τον εργοδότη και προσπαθεί να πετσοκόψει δικαιώματα και κατακτήσεις.

Η περιοδεία στην ΕΡΤ ήταν μια από τις δεκάδες που πραγματοποίησαν χτες συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα, μεταφέροντας το μήνυμα του ξεσηκωμού ενόψει της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων που διοργανώνει το ΠΑΜΕ. Στη Θεσσαλονίκη, η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ. στο Αγαλμα του Βενιζέλου και στον Πειραιά στις 10.30 π.μ. στο σταθμό του ΗΣΑΠ.

Αύριο Πέμπτη, ο Θόδωρος Κούτρας, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, θα περιοδεύσει στις 10 π.μ. στα κεντρικά του ΟΑΕΔ στο Καλαμάκι. Σήμερα Τετάρτη εξορμήσεις θα γίνουν ακόμα στους εξής χώρους: ΟΑΕΕ, Σίντλερ, Μέκαν, Τίσεν, Λουσίλ, Ωμέγα, Ρολίνι, ICAP, «Γερμανός», «Κόμερ», «Φαρμακεμπορική», «Βιοντόμους», «Χελένικα», «Σαρακάκης», «Τουρνικιώτης», ΕΡΓΟΣΕ, ΙΚΑ Ν. Κόσμου, δήμος Ν. Φιλαδέλφειας, Αποστόλου, συνεργεία Λ. Βουλιαγμένης, ΥΠΠΟ (Ακρόπολη), ΕΦΕΤ.

Στον Πειραιά

Στη μάχη για την προετοιμασία της απεργίας της 13ης Φλεβάρη έχουν ριχτεί με αποφασιστικότητα και οι ταξικές δυνάμεις του Πειραιά. Η απεργιακή συγκέντρωση θα γίνει στις 10.30 το πρωί στον Ηλεκτρικό Σταθμό. Πέρα από τις καθημερινές περιοδείες στο λιμάνι, σήμερα οι ταξικές δυνάμεις θα μεταφέρουν το αγωνιστικό μήνυμα του ΠΑΜΕ, στο Τζάνειο, στο ΜΑΚΡΟ, στο πολυκατάστημα ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ που βρίσκεται στο κέντρο του Πειραιά. Επίσης, θα περιοδεύσουν στα εμπορικά καταστήματα του Κορυδαλλού και της οδού Κονδύλη στην Κοκκινιά και στα σούπερ μάρκετ του Περάματος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org