Τετάρτη 6 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ
Σύσκεψη για τη διατήρηση και αναβάθμισή του

Διοργανώνεται από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ σήμερα στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Σκιλλούντος

Σε σύσκεψη - συζήτηση σήμερα στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο Σκιλλούντος για την ενεργοποίηση των κατοίκων του Δήμου, για να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για την αναβάθμιση και πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου Κρεστένων, ώστε να παρέχει στον εργαζόμενο λαό της περιοχής υπηρεσίες πλήρους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - πρόληψης και μερικώς Δευτεροβάθμιας, καλεί η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΚΚΕ.

Χτες, υπό την πίεση των λαϊκών κινητοποιήσεων, ενάντια στην υποβάθμιση του νοσοκομείου σε περιφερειακό ιατρείο, το υπουργείο Υγείας -υπαναχωρώντας τουλάχιστον σε αυτήν τη φάση - κυκλοφόρησε σχετική ανακοίνωση. Σε αυτήν αναφέρει ότι ανεστάλη η διαδικασία ανανέωσης των αποσπάσεων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού από το νοσοκομείο Κρεστένων, εκτός αυτών που εξυπηρετούν το Νοσοκομείο του Πύργου. Νέος διοικητής του νοσοκομείου τοποθετήθηκε ο μέχρι τώρα αντιπρόεδρος Γιώργος Κολαΐτης.

Σύμφωνα με το υπουργείο, με ευθύνη του θα ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία κρίσης Διευθυντού Παθολογικής Κλινικής και η διαδικασία για τη σύσταση θέσης Γενικού Γιατρού στο νοσοκομείο. Επίσης, ολοκληρώθηκε η διαδικασία για το διορισμό καρδιολόγου στο νοσοκομείο του Πύργου με την πρόβλεψη να εξυπηρετεί τις ανάγκες του νοσοκομείου Κρεστένων τις πρωινές ώρες και να καλύπτει ταυτόχρονα με εφημερίες τη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Πύργου.

«Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η διατήρηση και αναβάθμιση του νοσοκομείου Κρεστένων για την πυρόπληκτη επαρχία Ολυμπίας», επισημαίνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, που θα συνεχίσει τους αγώνες, με τους κατοίκους της περιοχής, σε αυτήν την κατεύθυνση.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org