Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΝΕ ΗΛΕΙΑΣ ΚΚΕ
Σύσκεψη για τη σωτηρία του νοσοκομείου Κρεστένων

Σε ενεργοποίηση και αγώνα των κατοίκων του Δήμου Σκιλλούντος για να δοθούν άμεσα τα απαραίτητα κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για την αναβάθμιση και πλήρη στελέχωση του νοσοκομείου Κρεστένων, ώστε να παρέχει στον εργαζόμενο λαό της περιοχής υπηρεσίες πλήρους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας - πρόληψης και μερικώς Δευτεροβάθμιας, για να μην πεθαίνει κανείς ασθενής στο δρόμο για το άγνωστο, καλεί με ανακοίνωσή της η Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ) Ηλείας του ΚΚΕ. Στα πλαίσια αυτά διοργανώνει σύσκεψη - συζήτηση την Τετάρτη 6 Φλεβάρη στις 7 μ.μ. στο Δημαρχείο Σκιλλούντος.

«Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου η διατήρηση και αναβάθμιση του νοσοκομείου Κρεστένων για την πυρόπληκτη επαρχία Ολυμπίας. Μη σας γονατίζει η κυβερνητική πολιτική της προγραμματισμένης φθοράς και εγκατάλειψής του», επισημαίνει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Και καλεί τους κατοίκους να γυρίσουν την πλάτη σε όσους «σερβίρουν» τα ιδεολογήματα της κυβερνητικής προπαγάνδας, ότι τάχα φταίνε οι βολεμένοι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, ότι είναι αντιοικονομικό και γι' αυτό πρέπει να κλείσει κ.ά.

Ο φταίχτης είναι ένας και μοναδικός, η πολιτική των γαλάζιων μεταρρυθμίσεων και των πράσινων αλλαγών στον τομέα της Υγείας, της Πρόνοιας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, τονίζει η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ. Οι επερωτήσεις του ΚΚΕ στη Βουλή - υπογραμμίζει - και οι μέχρι τώρα αγώνες σας ανέδειξαν το πρόβλημα, ανάγκασαν την κυβέρνηση να παίζει «κρυφτούλι» με τις ευθύνες της, ενώ στοχεύει να υποβαθμίσει το νοσοκομείο σε περιφερειακό ιατρείο.

Ετσι, η ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους και κατοίκους, για να σωθεί το νοσοκομείο και να αναβαθμιστεί, να εγκαταλείψουν ομαδικά τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, να προσπεράσουν το ΣΥΝ και το ΛΑ.Ο.Σ. που τους βοηθάνε, να συνταχθούν με το ΚΚΕ και σ' αυτή την κατεύθυνση να πάρουν μαζικά μέρος στη σύσκεψη της Τετάρτης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ