Σάββατο 2 Φλεβάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η λάσπη δεν πιάνει στο ΚΚΕ

Με αφορμή την αντικομμουνιστική συκοφαντική επίθεση του ΛΑ.Ο.Σ., και από τη Βουλή, κατά του ΚΚΕ και της ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, ο επιστολογράφος μας Μενέλαος Γουβέτας γράφει, ανάμεσα στα άλλα, για τα ανιστόρητα του αρχηγού του ΛΑ.Ο.Σ.:

Ετσι, ο, μέχρι τώρα, «αντιαμερικανισμός» του αρχηγού του ΛΑ.Ο.Σ. αποδεικνύεται κάλπικος και αποπροσανατολιστικός. Κι ας μην παραπονιέται για τις καταγγελίες του ΚΚΕ ότι ο κ. Καρατζαφέρης εκφράζει την ιδεολογία του εθνικισμού. Αλλά και ολόκληρη η κοινοβουλευτική του ομάδα βαδίζει στον ίδιο δρόμο. Οι ακραίες εθνικιστικές κορόνες του Αδ. Γεωργιάδη είναι γνωστές στο πανελλήνιο. Αυτές τις θέσεις και απόψεις επιδιώκει να περάσει ο άνθρωπος με πάθος στον ελληνικό λαό. Θα πείτε, δικαίωμά του. Αλλά όχι να ωρύεται με βαριές εκφράσεις από του βήματος της Βουλής κατά του ΚΚΕ. Και, επειδή οι βουλευτές του ψήφισαν το νομοσχέδιο (της ΝΔ) για τη χορήγηση του επιδόματος στις τρίτεκνες οικογένειες, να κατηγορεί το ΚΚΕ ότι, τάχα, υποστηρίζει την κυβέρνηση!

Η υποβολιμαία συκοφαντική επίθεση του ΛΑ.Ο.Σ. κατά του ΚΚΕ - που έχει τα στοιχεία της προβοκάτσιας - έχει σκοπό την κατασυκοφάντηση των ηρωικών απελευθερωτικών και κοινωνικών αγώνων του και να μειώσει την επιρροή του στην ελληνική κοινωνία, αλλά δε θα τα καταφέρει! Είναι ο ΛΑ.Ο.Σ. που δεν έχει κρύψει τις προθέσεις του για συνεργασία με το δικομματισμό. Γνωστές είναι οι δηλώσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. πως ...«θα στηρίξουμε οποιαδήποτε κυβέρνηση του δικομματισμού στην περίπτωση που δε θα έχει απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή». Αλλά και μετά δηλώνει πως στηρίζει τον Καραμανλή και, βεβαίως, την κυβέρνησή του... Τα κόμματα του δικομματισμού και τα στηρίγματά του, όπως ο ΛΑ.Ο.Σ., βρίσκονται στον αντίποδα της πολιτικής του ΚΚΕ. Ας μην προσπαθεί, λοιπόν, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. να θολώσει τα νερά και να εμφανίσει το μαύρο ως άσπρο. Το ΚΚΕ έχει ιστορία γραμμένη με αίμα για τα λαϊκά συμφέροντα και δεν μπορεί να τη λερώσει κανένας προβοκάτορας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ