Πέμπτη 31 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ

-- Αύριο Παρασκευή 1/2 η ΝΕ Φωκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Δεσφίνας, με θέμα «Η εναλλακτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιάννης Παναγής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2 πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο. Στη συγκέντρωση θα μιλήσει ο Στ. Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «90 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ - Οι προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης της Ελλάδας και η πρόταση του ΚΚΕ».

-- Την Κυριακή 3/2 πολιτική συγκέντρωση διοργανώνει η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ, στις 11 π.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Θα μιλήσει ο Δ. Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα «Η πολιτική πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ».

-- Την Κυριακή 3/2 εκδήλωση με θέμα «Πρόταση εξουσίας του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Καβάλας του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα της νέας Δημοτικής Βιβλιοθήκης. Θα μιλήσει ο Σήφης Κωτσαντής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Κυριακή 3/2, στις 6.30 μ.μ., στο Δημαρχείο του Υμηττού, εκδήλωση των Κομματικών Οργανώσεων με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» και ομιλήτρια την Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Την Κυριακή 3/2, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους 2& Πανεπιστημίου) οι Κομματικές Οργανώσεις Εξαρχείων διοργανώνουν συζήτηση για την πολιτική πρόταση του Κόμματος, με ομιλήτρια την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ