Τετάρτη 23 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σε απόσταση αναπνοής απ' την υπερκάλυψη

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη λήξη, στις 31 Γενάρη, της δίμηνης οικονομικής εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ και όπως όλα δείχνουν και αυτή τη φορά τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ θα κερδίσουν τη μάχη, καθώς την περασμένη Δευτέρα το πανελλαδικό πλάνο καλύφθηκε σε ποσοστό 97,17%. Ο στόχος της υπερκάλυψης είναι πολύ κοντά και η προσπάθεια εντείνεται στο έπακρο, ώστε να επιτευχθεί στις οκτώ μέρες που απομένουν.

Το άνοιγμα στο λαό όλων των κομματικών και κνίτικων δυνάμεων, αλλά και των αγωνιστών που δίνουν στο πλευρό τους τη μάχη της οικονομικής εξόρμησης, διευρύνεται διαρκώς. Το στοίχημα αυτή τη φορά δεν είναι μόνο η κάλυψη των πλάνων, αλλά και το να απευθυνθούμε σε πολύ περισσότερους ανθρώπους του μόχθου από κάθε άλλη φορά. Η ανταπόκριση, άλλωστε, των εργαζομένων ευνοεί το ακόμα μεγαλύτερο άνοιγμα, καθώς είναι παραπάνω από θετική και πρόθυμα δέχονται να ενισχύσουν το ΚΚΕ απ' το υστέρημά τους.

Στο κλείσιμο της Δευτέρας, 21 Γενάρη, στην πρώτη θέση παρέμεινε η ΚΟ Πελοποννήσου, έχοντας υπερκαλύψει το πλάνο της σε ποσοστό 134,88%. Στη δεύτερη θέση η ΚΟ Αττικής με ποσοστό 109,40%. Στην τρίτη θέση η ΚΟ Θεσσαλονίκης με 100%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Αθήνας, Κεντρικής Μακεδονίας, Πειραιά, Κρήτης, Αιγαίου, Θεσσαλίας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Εξωτερικού, Στερεάς - Εύβοιας, Δυτικής Μακεδονίας, Βορειοδυτικής Ελλάδας.


Η ΚΟΒ του «Ριζοσπάστη» είχε καλύψει το 75,71% του πλάνου της. Η ΚΟΒ του «902» το 85%. Η Αχτίδα Καλλιτεχνών το 62,46%. Η ΚΝΕ το 107,42%.



Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ