Κυριακή 20 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«ΝΕΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ»
Αποσιωπούν και διαστρεβλώνουν όσους τους αντιμάχονται

Από τον «Νέο Αγωνιστή», περιοδική έκδοση μελών του ΠΑΣΟΚ, λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Η ανακοίνωση του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του ΚΚΕ της 9 - 1 - 2008 θέτει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τη λειτουργία των πολιτικών θεσμών και τη δημοκρατία στη χώρα.

Είναι γεγονός ότι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι που ελέγχουν τα ΜΜΕ επιχειρούν - εδώ και χρόνια με αφετηρία της σχετικής έξαρσης το 1989 - να χειραγωγήσουν την πολιτική ζωή. Διαφημίζουν τις καπιταλιστικές αναδιαρθρώσεις και υποστηρίζουν τις ιμπεριαλιστικές επιλογές σε αντίθεση με τα λαϊκά και εθνικά συμφέροντα. Είναι, επίσης, αληθές ότι κατά καιρούς αποσιωπούν ή διαστρεβλώνουν τις απόψεις εκείνων που τους αντιμάχονται, και φυσικά του ΚΚΕ, που από τη σκοπιά του μάχεται για τα λαϊκά συμφέροντα.

Ως σοσιαλιστές, παρότι δε συμφωνούμε ιδεολογικά αλλά και με πολλές απόψεις, προσεγγίσεις και τακτικές του Κομμουνιστικού Κόμματος, έχουμε αντιπαλέψει όπως κι εκείνο συγκεκριμένες επιλογές της άρχουσας τάξης. Γι' αυτό αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να συμφωνήσουμε στο αίτημά του για ισότιμη αντιμετώπισή του από τα ΜΜΕ, ιδίως όταν αυτό συνδέεται με την απαίτηση αντικειμενικής κάλυψης των αγωνιστικών κινητοποιήσεων του λαού μας».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ