Κυριακή 13 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στην ευθεία για την υπερκάλυψη των πλάνων

Με τους ρυθμούς της δουλιάς τους να επιταχύνονται συνέχεια, τα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε όλη την Ελλάδα έχουν αποδοθεί στον αγώνα της κάλυψης και υπερκάλυψης των πλάνων, καθώς ο χρόνος για τη λήξη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης μετράει πλέον αντίστροφα. Η μάχη δίνεται με ενθουσιασμό καθώς μεγάλη είναι η ανταπόκριση των ανθρώπων του μόχθου που πρόθυμα από το υστέρημά τους ενισχύουν το Κόμμα που πάντα βρίσκεται δίπλα τους, αγωνιζόμενο για τα δίκια τους.

Οι Κομματικές Οργανώσεις αναπτύσουν τη δράση τους έτσι ώστε να αξιοποιήσουν όλες τις δυνατότητες που αποδεδειγμένα είναι πολλές και μεγάλες.

Στο Ρέθυμνο

Με το πλάνο της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ να έχει φτάσει στο 123%, αλλά και με το στοίχημα να φτάσει ακόμα παραπάνω, συνεχίζουν την προσπάθειά τους οι κομμουνιστές, τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος στην περιοχή.

Η μάχη αυτή για τους Ρεθυμνιώτες και τις Ρεθυμνιώτισσες κομμουνίστριες, πέρα από την ανάγκη της ενίσχυσης της δράσης συνολικά του Κόμματος, έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική, αποσκοπώντας στην αποπληρωμή των καινούριων ιδιόκτητων γραφείων της Νομαρχιακής Οργάνωσης. Κι αυτό έχει δώσει επιπλέον ώθηση στην Κομματική Οργάνωση Ρεθύμνου να απλώσει ακόμα περισσότερο τη δουλιά της μαζί με τους φίλους και οπαδούς του Κόμματος, που με τη σειρά τους δίνουν με περίσσιο πείσμα τη μάχη αυτή.


«Είναι σημαντικό για μας η απόκτηση αυτών των γραφείων. Συνδέεται άμεσα με την ενίσχυση της δράσης μας στο νομό» τονίζει ο γραμματέας της ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ, Στέλιος Αλεξάκης, προσθέτοντας: «Η μάχη αυτή έχει προκαλέσει μία επανασυσπείρωση δυνάμεων γύρω από το Κόμμα μας. Είναι πραγματικά αξιοσημείωτο το πείσμα και η διάθεση όλων, μελών και φίλων, όχι μόνο να πιαστεί το πλάνο της Οργάνωσής μας αλλά να ξεπεραστεί και να αποκτήσει το Κόμμα τη δική του στέγη στο νομό Ρεθύμνου. Αυτό συνδέεται και με τον εορτασμό των 90 χρόνων του Κόμματός μας και συμβάλλει αποφασιστικά στο να προχωρήσουμε ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Τα παραπάνω αποδεικνύουν και τα υψηλά ποσοστά κάλυψης των πλάνων των ΚΟΒ που ξεπερνούν κάθε προηγούμενο», συνεχίζει ο Στ. Αλεξάκης, και αναφέρει, ενδεικτικά, ότι «η πρώτη ΚΟΒ έχει φτάσει στο 252% του πλάνου της, στο χωριό Κοξαρέ. Αντίστοιχα, δεύτερη οργάνωση είναι η ΚΟΒ Υγείας με ποσοστό 214,28% και τρίτη η ΚΟΒ Παιδείας με 101,3%».

Με ενθουσιασμό λοιπόν, και το πείσμα που ήδη έχουμε από την έναρξη της οικονομικής εξόρμησης, θα συνεχίσουμε τη μάχη αυτή κόντρα και σε όσους θεώρησαν, στο διάστημα των 90 χρόνων ζωής και δράσης του Κόμματός μας, ότι ξεμπέρδεψαν με τους κομμουνιστές.

Γιατί ξεχνούν κάτι πολύ σημαντικό, ότι η εργατική τάξη, οι εργαζόμενοι και στον τόπο μας αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα καταλαβαίνουν ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να αντιπαλέψει την άσκημη πραγματικότητα που βιώνουν σήμερα, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.

Προσφορές

-- Για να έχει δύναμη το ΚΚΕ και να ανταποκριθεί στους αγώνες της εργατικής τάξης και όλων των εργαζομένων, προσφέρουμε στην οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟ Πειραιά, 500 ευρώ. (Α.Κ. και Α.Ι).

-- Ο Αλέκος Ζωγράφος, αντιστασιακός από τη Ματαράγγα Μεσολογγίου, προσφέρει 100 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω της ΚΟΒ Παλατιανής Ιλίου.

-- Αντιστασιακοί οι οποίοι ζουν στο Τορόντο του Καναδά πρόσφεραν 550 δολάρια Καναδά για την οικονομική εξόρμηση, μέσω ΚΟΒ Πατησίων.

-- Για την οικονομική εξόρμηση πρόσφεραν οι αγωνιστές που ζουν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας: Ο Δημήτρης Χατζηδημητριάδης 100 δολάρια, ο Τάκης και η Δήμητρα Σαρέλα 100 δολάρια, ο Γιάννης Ευαγγελάτος και ο Θέμης Σπέης από 50 δολάρια ο καθένας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org