Σάββατο 12 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ερωτάται η ΕΤ1

Δυο μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του ΠΓ της ΚΕ και τη συνέντευξη Τύπου της Αλέκας Παπαρήγα, με την οποία καταγγελλόταν ο πόλεμος αποσιώπησης και διαστρέβλωσης της ιστορίας και των θέσεων του ΚΚΕ από τα ΜΜΕ, ήρθε η νέα πρόκληση της κρατικής ΕΤ1.

Προχτές (Πέμπτη) πρόβαλε σε επανάληψη (ίσως για δέκατη φορά) μία από τις δεκάδες εκπομπές του Στ. Κούλογλου που αναφέρονται στην ιστορία του ΚΚΕ, για μια ακόμα φορά χωρίς να υπάρχει, με κανένα τρόπο και μορφή, εκπροσώπηση ή τοποθέτηση του ΚΚΕ.

Ερωτώνται οι υπεύθυνοι της ΕΤ1: Αυτή είναι αντικειμενική ενημέρωση και προσέγγιση των ιστορικών γεγονότων; Εχουν δικαίωμα οι τηλεθεατές να ακούσουν και τις θέσεις του ΚΚΕ, πολύ περισσότερο για την ιστορία του; Και ποιος ο λόγος που προβάλλεται για δέκατη φορά αυτό το κατασκεύασμα, πέρα από τη σαφή αντικομμουνιστική πρόθεση του Κούλογλου;

Η πλήρης απουσία του ΚΚΕ αποτελεί μόνο ένα ενδεικτικό στοιχείο μιας εκπομπής που έχει στόχο να συκοφαντήσει και όχι να φωτίσει τη δράση του ΚΚΕ και του εργατικού κινήματος.

Δε χρειάζεται να είναι κανείς κομμουνιστής για να αντιληφθεί ότι το ψέμα, η συκοφαντία, η διαστρέβλωση, η αποσιώπηση δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση, ούτε δημοσιογραφική προσέγγιση.

Θλιβερός ο ρόλος των αντικομμουνιστών...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ