Σάββατο 12 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η Αλέκα Παπαρήγα στη Γερμανία

Από χτες, Παρασκευή 11 Γενάρη, βρίσκονται στο Βερολίνο η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, και ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πάρει μέρος και θα μιλήσει στη 13η Διεθνή Συνάντηση στο Βερολίνο στη μνήμη της Ρόζα Λούξεμπουργκ, σήμερα, Σάββατο 12 Γενάρη 2008.

Στην εκδήλωση που γίνεται με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Γιούγκε Βελτ», η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει για την πείρα της δράσης του ΚΚΕ στη δεκαετία του '90.

Επίσης, σήμερα η Αλέκα Παπαρήγα θα απευθύνει χαιρετισμό με αφορμή τα 90 χρόνια της Οχτωβριανής Επανάστασης, σε εκδήλωση που οργανώνει το Γερμανικό Κομμουνιστικό Κόμμα.

Αύριο, 13 του Γενάρη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα πάρει μέρος στη μαζική διαδήλωση, που γίνεται κάθε χρόνο το Γενάρη στο Βερολίνο, στη μνήμη των Γερμανών Κομμουνιστών Ρόζα Λούξεμπουργκ και Καρλ Λίμπκνεχτ, που είχαν δολοφονηθεί από τη γερμανική αντίδραση το 1919.

Επίσης, αύριο το βράδυ θα μιλήσει στο Βερολίνο σε εκδήλωση που οργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ στη Γερμανία.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org