Σάββατο 29 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - Α' ΕΘΝΙΚΗ
Σημαντικές αναμετρήσεις

Τα ντέρμπι Αθήνας - Θεσσαλονίκης δεσπόζουν στο πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ολοκληρώνεται το 2007 στο ποδόσφαιρο της χώρας μας, μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρώτου γύρου. Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ η πρωτοπόρος ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον Φερνάντο Σάντος, που επιστρέφει σαν αντίπαλος και σαν αγαπημένος φίλος. Την ίδια ώρα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να καίγονται για τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μία. Ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα και στο «Καυταντζόγλειο», καθώς η Καλαμαριά (τυπικά γηπεδούχος) υποδέχεται τον Ηρακλή.

Αυλαία σήμερα Σάββατο με δύο συναντήσεις: Στο Παγκρήτιο, ο Εργοτέλης υποδέχεται τη Λάρισα, ενώ στο «Καραϊσκάκη» ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Skoda Ξάνθη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 14ης αγωνιστικής. ΣΗΜΕΡΑ: Εργοτέλης - Λάρισα (16.45, S/S), Ολυμπιακός - Skoda Ξάνθη (19.00, ΝΕΤ). ΑΥΡΙΟ: Ατρόμητος - Βέροια (15.00), Λεβαδειακός - Αστέρας Τρίπολης (15.00), Απόλλων Καλαμαριάς - Ηρακλής (16.45, S/S), Πανιώνιος - ΟΦΗ (16.45, S/S), ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (19.00, S/S), Αρης - Παναθηναϊκός (19.00, NET).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ