Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Μ' ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένες στα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, οι ΚΟ του ΚΚΕ τιμούν αυτή την επέτειο. Τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Αύριο Παρασκευή

-- Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας, στα γραφεία της ΚΟΑ (Βερανζέρου και Κοτοπούλη 1), στις 7 μ.μ. με ομιλητή τον Γιώργο Νάνο, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- ΚΟ Δάφνης του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΣ» (στρ. Παπάγου 8, Αγιος Δημήτριος).

-- Στο ΤΕΙ Αθήνας, αμφιθέατρο Πληροφορικής, στη 1 μ.μ., με ομιλητή τον Πέτρο Αλέπη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ.

-- Στη Στοκχόλμη, στην Ελληνική Κοινότητα, Idungatan 4A, στις 4 μ.μ. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομη ομιλία, προβολή DVD, δεξίωση.

Την Κυριακή 9/12

-- Κομματική Οργάνωση Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ στις 11 το πρωί στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στο χώρο θα λειτουργούν έκθεση αφίσας και φωτογραφίας για τα επιτεύγματα του σοσιαλιστικού συστήματος.

-- Κομματική Οργάνωση Περιστερίου της ΚΟΑ στην αίθουσα ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1) στις 11 π.μ. Θα μιλήσει ο Στέφανος Λουκάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα λειτουργεί στο χώρο έκθεση ιστορικών ντοκουμέντων και φωτογραφικού υλικού.

-- Νοτιοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού (πρώην Αμερικάνικη Βάση). Θα μιλήσει ο Σπύρος Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

-- Βορειοδυτική Αχτίδα της ΚΟΑ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» στο Ηράκλειο, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προβληθεί βίντεο, ενώ θα υπάρξει μουσικό αφιέρωμα και έκθεση φωτογραφίας.

-- ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ στις 6.30 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων. Θα μιλήσει ο Ελ. Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα υπάρξει χρονικό - αφιέρωμα από τον ηθοποιό Βασ. Κολοβό και τους μουσικούς Γ. Πέτρου και Παν. Μαγκλάρα, καθώς και εκθέσεις φωτογραφικού υλικού και αφίσας.

-- Βόρεια Αχτίδα της ΚΟΑ στις 11 π.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρυσοστόμου Σμύρνης και Ρ. Φεραίου). Ομιλήτρια η Τούλα Μητσέα, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ, στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου 2 και Θεμιστοκλέους) στις 6.30 μ.μ. με ομιλήτρια την Γεωργία Φλούδα, μέλος της ΕΠ.

-- Αχτίδα 2ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ, στις 6.30 μ.μ., στο κτίριο του ΟΝΑ, Αίθουσα Μουσικών Οργάνων (Αρτέμωνος 7, Ν.Κόσμος). Θα μιλήσει η Τασία Τσατσούλη, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Πανεπιστημίου 2 και Θεμιστοκλέους) στις 10.30 π.μ. με ομιλήτρια την Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ.

-- Αχτίδα 1ου-7ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ στις 11 π.μ. στον κινηματογράφο «ΑΑΒΟΡΑ», Ιπποκράτους και Αλεξάνδρας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Μερεντίτης, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ.

-- Αχτιδική Επιτροπή Κορυδαλλού της ΚΟΠ στις 10.30 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορυδαλλού «ΠΛΕΙΑΔΕΣ». Ομιλητής ο Γ. Μανουσογιαννάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 10/12

-- Κομματικές Οργανώσεις της Νοτιοανατολικής Αχτίδας του ΚΚΕ στις 7 μ.μ. στην αίθουσα του θεάτρου στο Δημαρχείο Ηλιούπολης. Ομιλητής ο Π. Ηλιόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα προβληθεί ταινία, ενώ στο φουαγιέ του θεάτρου θα λειτουργεί έκθεση ζωγραφικής ερασιτεχνών ζωγράφων της πόλης και έκθεση βιβλίου.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ