Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Αισιόδοξα μηνύματα από τη Θεσσαλία

Με συνεχώς εντεινόμενους ρυθμούς συνεχίζουν οι ταξικές δυνάμεις του συνδικαλιστικού κινήματος τη «δουλιά» για την επιτυχία της απεργίας και των απεργιακών συγκεντρώσεων, που θα πραγματοποιηθούν, στις 12 Δεκέμβρη, στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας.

Στη Λάρισα η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ θα γίνει στις 10.30 π.μ. στην Κεντρική Πλατεία, ενώ συγκεντρώσεις θα γίνουν, επίσης, στην Ελασσόνα και στα Φάρσαλα. Μέχρι στιγμής, συμμετοχή στην απεργία έχουν δηλώσει πάνω από 35 σωματεία. Καθημερινά, στελέχη του ΠΑΜΕ και της ταξικής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λάρισας περιοδεύουν στα εργοστάσια και σε άλλους χώρους δουλιάς. Οπως επισημαίνουν συνδικαλιστές, το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους είναι «πολύ καλό», κάτι που δημιουργεί την πεποίθηση ότι η απεργιακή κινητοποίηση θα έχει μεγάλη επιτυχία.

Στη Μαγνησία, η συγκέντρωση θα γίνει στις 10 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας, στα Τρίκαλα, στις 10 π.μ., στην Κεντρική Πλατεία και στην Καρδίτσα, στις 10.30 π.μ., στο αίθριο της Δημοτικής Αγοράς.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ