Πέμπτη 6 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Σαν σταγόνες νερού...

Ακόμα και σήμερα που οι εξελίξεις στην «Ολυμπιακή» είναι ραγδαίες και κάποιοι επιχειρούν να αθωώσουν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τεράστιες ευθύνες που έχει στο προδιαγεγραμμένο έγκλημα κατά του εθνικού αερομεταφορέα, στελέχη του ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζουν ποια είναι η θέση του κόμματός τους στο συγκεκριμένο ζήτημα. Και το κάνουν - ακόμα και τώρα που υποτίθεται πως αντιπολιτεύονται τη ΝΔ - με τρόπο που δύσκολα ξεχωρίζει κανείς ακόμα και ενδεχόμενες αποχρώσεις ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια, ο Μ. Χρυσοχοΐδης, παραδεχόμενος ότι επί ΠΑΣΟΚ στην «Ολυμπιακή» έγιναν ατασθαλίες δήλωσε χτες σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι «το έγκλημα στην "Ολυμπιακή" είναι διαχρονικό», ο άλλοτε υπουργός Μεταφορών Τ. Μαντέλης υποστήριξε ότι εκείνος μπορούσε να πουλήσει την εταιρεία σε καλύτερη τιμή από ό,τι η ΝΔ, ενώ ο έτερος πρώην, ο Χ. Καστανίδης, κατακεραύνωσε την κυβέρνηση ζητώντας της να ...ανοίξει τα χαρτιά της.

Η πλέον ολοκληρωμένη προσέγγιση, όμως, ανήκει στην Α. Διαμαντοπούλου, η οποία, ανάμεσα στα άλλα το είπε ρητά: «Το ΠΑΣΟΚ λέει ότι πρέπει σε αυτήν την εταιρεία να υπάρξει στρατηγική εταιρική σχέση και βεβαίως με διεθνή αερομεταφορέα και για να γίνει αυτό πιθανόν πρέπει να κλείσει, πιθανόν να μετεξελιχθεί».

Δηλαδή, το ΠΑΣΟΚ με διαφορετικές διατυπώσεις από τη ΝΔ, λέει ό,τι και η ΝΔ, ότι δηλαδή, η «Ολυμπιακή» πρέπει να παραδοθεί σε κάποια πολυεθνική, είτε κλείνοντας, είτε μετεξελισσόμενη...


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ