Τρίτη 4 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ο κ. Ανδρουλάκης

Ο κ. Ανδρουλάκης εκτός των υπολοίπων δηλώνει και μαθηματικός. Αρα, πάει στο δαίμονα, μια αριθμητική πράξη του τύπου 2007 - 17 = 1990, θα μπορεί να την κάνει.

Πάμε παρακάτω.

Προχτές, ο εν λόγω βουλευτής (το τελευταίο διάστημα πολιτεύεται με το ΠΑΣΟΚ), σε συνέντευξή του στην «Ελευθεροτυπία», ρωτήθηκε πώς βλέπει τις δηλώσεις των κ.κ. Κύρκου - Κωνσταντόπουλου περί συνεργασίας του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΝ. Η απάντηση που έδωσε ήταν η εξής:

«Πιστεύω βαθύτερα μέσα μου, όπως και πριν 17 χρόνια, στον κοκκινοπράσινο "αστερισμό"».

Ο κ. Ανδρουλάκης θεωρεί τον εαυτό του σοβαρό άνθρωπο και ως εκ τούτου ας τον αντιμετωπίσουμε σοβαρά: Οπως ομολογεί, λοιπόν, την ίδια άποψη που έχει σήμερα περί «κεντροαριστερών» μορφωμάτων την είχε εδώ και 17 χρόνια, δηλαδή από το 1990.

Ομως, τότε, ο κ. Ανδρουλάκης ήταν ακόμα στο ΚΚΕ. Και ισχυριζόταν ενόσω ήταν (ακόμα) στο ΚΚΕ ότι ήθελε την «ανανέωση», τον «εκσυγχρονισμό», μπλα - μπλα, μπλα - μπλα του ΚΚΕ. Αλλά αυτό που ήθελε (το λέει τώρα, δεν το έλεγε τότε) ήταν η αυτοακύρωση, η κατάργηση και η διάλυση του ΚΚΕ. Αυτό που ήθελε ο κ. Ανδρουλάκης (δεν το έλεγε τότε, το ομολογεί σήμερα) ήταν η μετατροπή του ΚΚΕ σε ένα σχήμα που θα γινόταν (σ.σ: το πίστευε βαθιά μέσα του, όπως μας αποκαλύπτει σήμερα...) παρακολούθημα του ΠΑΣΟΚ (όπως έγινε ο ίδιος).

Το εγχείρημα του κυρίου και των ομοϊδεατών του απέτυχε. Και η ιστορία βέβαια είναι γνωστή. Εν ολίγοις, το ΚΚΕ τον έστειλε τον κ. Ανδρουλάκη εκεί που τον έστειλε.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ