Κυριακή 25 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ κατά της αντεργατικής επίθεσης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - κεφαλαίου

Το ΠΑΜΕ καλεί άπαντες να μπουν στη μάχη για την απεργία στις 12 Δεκέμβρη για την Κοινωνική Ασφάλιση, τις Συλλογικές Συμβάσεις και τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό

Σε ξεσηκωμό για να μην περάσουν τα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης, να οργανωθεί η πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 12 Δεκέμβρη και να κλιμακωθεί η πάλη της εργατικής τάξης, προβάλλοντας τις σύγχρονες ανάγκες της, καλεί το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο. Το ΠΑΜΕ τονίζει την ανάγκη να συγκρουστεί η εργατική τάξη με την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ, την εργοδοσία και τα κόμματά της, τον εργοδοτικό - κυβερνητικό συνδικαλισμό. Καθώς, η κυβέρνηση ήδη έχει πάρει τις αποφάσεις της για το Ασφαλιστικό, χρησιμοποιώντας και το «διάλογο» που έστησε στη Βουλή με τους «κοινωνικούς εταίρους», το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑ.Ο.Σ., που είναι συμμέτοχοι και συνένοχοι στο έγκλημα.

Στον αγώνα για τις νέες συλλογικές συμβάσεις, για μεροκάματα και μισθούς στο ύψος των αναγκών, οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων να απορρίψουν τους εκβιασμούς και να απαιτήσουν τον πλούτο που παράγουν.



ΣΕΛ.  2  -  3,    18  -  21

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ