Κυριακή 25 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο Γοργοπόταμο στις 2 Δεκέμβρη

Την ερχόμενη Κυριακή 2 Δεκέμβρη 2007 και ώρα 11 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν την εκδήλωση γιορτασμού στο Γοργοπόταμο, η Πανελλήνια Ενωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης (ΠΕΑΕΑ) και όλες οι Αντιστασιακές Οργανώσεις που ανήκουν στη δύναμη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αντιστασιακών Οργανώσεων (ΠΟΑΟ). Για τη μετακίνηση των αγωνιστών στο Γοργοπόταμο, εκτός από τα Κεντρικά της ΠΕΑΕΑ, όλες οι ΕΑΜογενείς Αντιστασιακές Οργανώσεις, που ανήκουν στη δύναμη της ΠΟΑΟ, δρομολογούν πούλμαν για τον τόπο της εκδήλωσης.

Αλλες εκδηλώσεις

Τη Δευτέρα 26/11/07:

  • Η ΠΕΑΕΑ Λακωνίας διοργανώνει, ώρα 11 π.μ., εκδήλωση μνήμης για να τιμήσει τους 118 πατριώτες που οι κατακτητές σκότωσαν στο Μονοδένδρι Λακωνίας.
  • Τα παραρτήματα Κοκκινιάς της ΠΕΑΕΑ και του Συλλόγου Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ διοργανώνουν, ώρα 6 μ.μ., εκδήλωση τιμής για την επέτειο του Γοργοπόταμου, στην αίθουσα της Αντίστασης και της Επιτροπής Ειρήνης(Κύπρου και Ηλιουπόλεως), όπου θα μιλήσει ο Νίκος Παπαγεωργάκης, μέλος του Τμήματος Ιστορίας του ΚΚΕ.
  • Ο Σύνδεσμος Φίλων του Μουσείου της ΕΠΟΝ πραγματοποιεί, ώρα 7 μ.μ., την εκλογοαπολογιστική του συνέλευση στα γραφεία του (Δουκίσης Πλακεντίας 3).

Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org