Κυριακή 25 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Σήμερα Κυριακή στις πλημμυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Φαλαισίας στην Αρκαδία, θα περιοδεύσει ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος. Στις 5 μ.μ. περιοδεία στα χωριά. Στις 7 μ.μ. συγκέντρωση στα Τουρκολέκα. Στις 8.30 μ.μ. συγκέντρωση στην Ποταμιά.

-- Σήμερα Κυριακή εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στην Κεχρινιά Βάλτου, στις 11 π.μ., για τις θέσεις του ΚΚΕ, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Νίκο Μωραΐτη.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 7.30 π.μ. στους εργαζόμενους της Τράπεζας της Ελλάδος (Νομισματοκοπείο), στο χώρο του κυλικείου του ΙΕΤΑ, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαυρίκος, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Αύριο Δευτέρα, στις 4 μ.μ. τους εργαζόμενους της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» θα επισκεφθεί αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τη βουλευτή Εύα Μελά.

-- Την Τρίτη 27/11, στις 6.30 π.μ. ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης θα περιοδεύσει στις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων.

-- Την Τρίτη 27/11, στις 6.30 π.μ. κλιμάκιο της Βόρειας Αχτίδας της ΚΟΑ του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τους εργάτες του Δήμου Πεύκης και στις 9 π.μ. τους εργαζόμενους στο Δημαρχείο.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ