Σάββατο 24 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΦΛΩΡΑΚΗΣ»
Εκδήλωση για την Κομμουνιστική Διεθνή

Αποψη από το Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης»
Αποψη από το Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης»
«...Το ΚΚΕ υπερασπίστηκε τις θεμελιακές αρχές και τα χαρακτηριστικά ενός κομμουνιστικού κόμματος, την ιδεολογία του επιστημονικού σοσιαλισμού - κομμουνισμού, το μαρξισμό - λενινισμό, τον προλεταριακό διεθνισμό, το δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, τις νομοτέλειες για το σοσιαλισμό, αρχές που βρέθηκαν στο επίκεντρο της αντικομμουνιστικής και της οπορτουνιστικής επίθεσης...» (Από τη Διακήρυξη της Κεντρικής Επιτροπής για τα 90χρονα του ΚΚΕ).

Καθώς η υπεράσπιση αυτών των αρχών είναι αποτελεσματική όταν στηρίζεται στη στέρεη γνώση, το Επιμορφωτικό Κέντρο «Χαρίλαος Φλωράκης», σε συνεργασία με τις φοιτητικές ΟΒ της ΚΝΕ των τμημάτων Ιστορίας και Πολιτικών Επιστημών, διοργανώνει στο χώρο του εκδήλωση, με θέμα την επανέκδοση ντοκουμέντων (Θέσεις και Καταστατικό) του 2ου Συνεδρίου της Κομμουνιστικής Διεθνούς, την Τετάρτη 28 του Νοέμβρη και ώρα 6 μ.μ., με ομιλήτρια την Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Λόγω των περιορισμένων δυνατοτήτων που παρέχει ο χώρος, η είσοδος γίνεται μόνο με προσκλήσεις που διακινούνται από τις συγκεκριμένες ΟΒ της ΚΝΕ.

Ταυτόχρονα, όμως, το διάστημα 28/11 έως 5/12 και ώρες 9 π.μ. - 5 μ.μ. (εκτός Σαββατοκύριακου) στο Επιμορφωτικό Κέντρο θα λειτουργεί έκθεση με φωτογραφίες - ντοκουμέντα της Οχτωβριανής Επανάστασης και των πρώτων χρόνων της σοβιετικής εξουσίας, ανοιχτή για κάθε επισκέπτη.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ