Τετάρτη 21 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ
ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ
Χωρίς συγγράμματα οι φοιτητές

Χωρίς συγγράμματα, δυο μήνες μετά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους και δέκα μέρες πριν ξεκινήσουν οι πρώτες εξετάσεις (πρόοδοι) βρίσκονται οι φοιτητές της Γεωπονικής! Μέχρι χτες, κανένας φοιτητής της Γεωπονικής δεν είχε πάρει σύγγραμμα για κανένα μάθημα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πέρσι τέτοια εποχή οι φοιτητές είχαν λάβει - αν όχι όλα - τουλάχιστον τα περισσότερα συγγράμματα.

Η σοβαρή καθυστέρηση στη διανομή των συγγραμμάτων, που υψώνει εμπόδια στους φοιτητές να ανταποκριθούν στα μαθήματά τους και τις εξετάσεις που ξεκινούν σε λίγο καιρό, εγείρει μια σειρά ερωτήματα. Οι φοιτητές, ρίχνουν ευθύνες στην πρυτανεία, υποστηρίζοντας ότι προσχηματικά λέει πως για τη μη διανομή συγγραμμάτων φταίει ότι δεν έχει συνεδριάσει η Σύγκλητος, καθώς η ευθύνη δεν είναι της Συγκλήτου αλλά των τμημάτων και των τομέων. Με ιδιαίτερα απίθανη την περίπτωση να μην έχει εγκρίνει καμία απολύτως συνέλευση τμήματος τα συγγράμματα, προκύπτουν ερωτήματα γιατί η πρυτανεία δεν έχει πάρει ακόμα μέτρα για την έγκαιρη διανομή των συγγραμμάτων.

Τη συγκυρία αξιοποιούν οι παρατάξεις της συναλλαγής, ΔΑΠ και ΠΑΣΠ, που επιδίδονται με... μεράκι στο αγαπημένο «σπορ» της διαφήμισης και διανομής σημειώσεων στους φοιτητές με το... αζημίωτο!


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ