Τετάρτη 14 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα

Σήμερα σε Ελευσίνα, Μενίδι, Βόλο και Μητρόπολη Καρδίτσας

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων αφιερωμένων στα 90χρονα της Μεγάλης Οχτωβριανής Σοσιαλιστικής Επανάστασης, οι ΚΟ του ΚΚΕ τιμούν την επέτειο αυτού του κοσμοϊστορικού γεγονότος, που χάραξε με ανεξίτηλη σφραγίδα ολόκληρη την ανθρωπότητα. Τις επόμενες μέρες πραγματοποιούνται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Εκδήλωση αφιερωμένη στον «Ποντιακό Ελληνισμό για τη συμβολή του στην επανάσταση και την οικοδόμηση του σοσιαλισμού» διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Μενιδίου και Ανω Λιοσίων του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στα Γραφεία του Συλλόγου «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» στο Μενίδι. Στην εκδήλωση, που γίνεται στα πλαίσια των 90 χρόνων από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, ομιλητής θα είναι ο Αναστάσης Γκίκας, συνεργάτης του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα γίνει προβολή βίντεο, έκθεση φωτογραφίας και αρχειακού υλικού.

-- Εκδήλωση για τα 90 χρόνια από την Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση διοργανώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις Ελευσίνας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο της πόλης. Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Μάκης Μαΐλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ θα γίνει προβολή βίντεο, έκθεση φωτογραφίας, αρχειακού υλικού και απαγγελία ποιημάτων.

-- Εκδήλωση, με θέμα «90χρονα και η χειραφέτηση της γυναίκας στην πορεία της σοσιαλιστικής οικοδόμησης», με ομιλήτρια την Ρίτσα Κωτή, διοργανώνει στο Βόλο η ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

-- Εκδήλωση για την Οχτωβριανή Επανάσταση θα πραγματοποιηθεί στη Μητρόπολη Καρδίτσας, στις 6.30 μ.μ.

Την Παρασκευή, 16 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση διοργανώνεται στην Κρανιά Καρδίτσας, στις 6.30 μ.μ.

Την Κυριακή, 18 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση διοργανώνεται στο Καλλιφώνι Καρδίτσας, στις 12 το μεσημέρι.

Την Πέμπτη 22 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση για τη Μεγάλη Οχτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση πραγματοποιεί η ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Το Σάββατο, 24 Νοέμβρη

-- Εκδήλωση πραγματοποιείται, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Μηχανιώνας. Την εκδήλωση διοργανώνει η Αχτιδική Επιτροπή Ανατολικής Υπαίθρου Θεσσαλονίκης.

Την Κυριακή, 25 Νοέμβρη

-- Προγραμματίζονται εκδηλώσεις από τη Βορειοανατολική Αχτίδα στο Χολαργό (Δημαρχείο, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης») και από την Αχτίδα 3ου-4ου Διαμερίσματος (στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

-- Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων «Αγιονέρι» στον Πολύγυρο. Την εκδήλωση διοργανώνει η ΝΕ Χαλκιδικής.

-- Η Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά του ΚΚΕ, η Αχτίδα Α` Πειραιά και η Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αττικόν». Ομιλητής ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και η Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την Οχτωβριανή Επανάσταση, στις 7 μ.μ., στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι. Ομιλητής ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ