Τρίτη 6 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΕΒΕ
Δυναμώνει το αγωνιστικό μέτωπο

Νέες δυνάμεις των ΕΒΕ διευρύνουν το αγωνιστικό μέτωπο ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση της κυβέρνησης. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοσιδηροκατασκευαστών αποφάσισε τη συμμετοχή στα αυριανά συλλαλητήρια, την ίδια ώρα που οι δυνάμεις της συναίνεσης στα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα των ΕΒΕ επιλέγουν το δρόμο του στημένου «κοινωνικού διαλόγου» και της συζήτησης για το πόσα θα χάσουν ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι.

Η δυναμική των προσπαθειών της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα ΕΒΕ για το Ασφαλιστικό φέρνει κάθε μέρα νέα αποτελέσματα, με τους συνδικαλιστές των αγωνιστικών δυνάμεων να εντείνουν τις ενέργειες ενημέρωσης και καλέσματος των αυτοαπασχολούμενων και επαγγελματοβιοτεχνών στις επερχόμενες κινητοποιήσεις, τόσο τις αυριανές, όσο και όποιες άλλες διοργανωθούν.

Συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ αποφάσισε ο Εμποροβιοτεχνικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας, ενώ αντίστοιχο κάλεσμα στους επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους του Νομού Ιωαννίνων απεύθυνε σε χτεσινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Νομού Ιωαννίνων Δημήτρης Τασιούλας.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ