Τρίτη 6 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Πλατιά ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ

Με στόχο να μη μείνει ούτε ένας εργαζόμενος που να μην πάρει το κάλεσμα συμμετοχής στα αυριανά αγωνιστικά συλλαλητήρια, συνεχίζεται και εντείνεται η ενημερωτική εξόρμηση του ΠΑΜΕ, στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας. Στη Λάρισα, μέχρι στιγμής, στελέχη του ΠΑΜΕ και της ταξικής διοίκησης του Εργατικού Κέντρου επισκέφτηκαν πάνω από 300 χώρους εργασίας - εργοστάσια, γιαπιά, βιοτεχνίες, εμπορικά μαγαζιά, σούπερ μάρκετ, τράπεζες, δήμους, υπηρεσίες κ.ά. - στις πόλεις και στα χωριά της περιοχής, συζητώντας με τους εργαζόμενους και καλώντας τους να πάρουν μέρος στο συλλαλητήριο, που διοργανώνουν, στις 6.30 μ.μ., στην Κεντρική Πλατεία της πόλης, το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ, η ΔΗΚΕΒΕ και η ΟΓΕ.

Το κάλεσμα των ταξικών δυνάμεων του συνδικαλιστικού κινήματος βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις συμμετοχής πολλών σωματείων στην κινητοποίηση. Μέχρι στιγμής, απόφαση συμμετοχής πήραν πάνω από 30 εργατικές οργανώσεις - μετά από συνεδριάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων τους - κι ανάμεσά τους τα συνδικάτα Οικοδόμων, Κλωστοϋφαντουργών - Ιματισμού - Δέρματος, Γάλακτος - Τροφίμων, Ποτών, Επισιτισμού - Τουρισμού, οι Σύλλογοι Εμποροϋπαλλήλων - Υπαλλήλων, Εργαζομένων στους δήμους του νομού, τα σωματεία Μετάλλου, Επίπλου, κεραμοποιών, καθαριστριών σχολείων, σχολικών τροχονόμων, μουσικών, συνεταιριστικών υπαλλήλων, λογιστών, ιδιωτικών εκπαιδευτικών, ιδιωτικών κλινικών, ιατρικών επισκεπτών κ.ά.

Στο συλλαλητήριο, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΠΑΣΥ και της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, θα συμμετάσχουν και μικρομεσαίοι αγρότες του νομού, οι οποίοι πλήττονται άγρια από την αντιαγροτική - αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και συνειδητοποιούν πως είναι κοινά τα προβλήματα και πρέπει να είναι κοινός ο αγώνας τους με την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα του χωριού και της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ