Τετάρτη 31 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΠΑΜΕ
Σήμερα η σύσκεψη νέων και γυναικών

Στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων. Κορυφώνεται η δραστηριότητα για τις 7 Νοέμβρη

Με κεντρικό σύνθημα «Διεκδικούμε Κοινωνική Ασφάλιση που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες μας», οι Γραμματείες Γυναικών και Νέων του ΠΑΜΕ απευθύνουν πλατύ κάλεσμα σε εργαζόμενους, άνεργους, νέους και νέες, να συμμετάσχουν στη σύσκεψη που διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στο Συνδικάτο Οικοδόμων (Βερανζέρου 1, πλατεία Κάνιγγος), εντείνοντας την πολύμορφη δράση τους για τα συλλαλητήρια στις 7 Νοέμβρη, με κεντρικό αυτό της Αθήνας, στις 6 μ.μ., στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο).

Σήμερα, στις 7 μ.μ., στο Σύλλογο Γυναικών Αγίου Δημητρίου, διοργανώνεται πλατιά σύσκεψη σωματείων και μαζικών φορέων με ομιλητή τον Χ. Κατσώτη, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Αύριο Πέμπτη, οι ταξικές δυνάμεις του Πειραιά διοργανώνουν πικετοφορία που θα ξεκινήσει στις 6.30 το απόγευμα από το Εργατικό Κέντρο της πόλης. Επίσης, αύριο, η παράταξη της Ναυτεργατικής Συνδικαλιστικής Κίνησης διοργανώνει σύσκεψη στις 11 το πρωί στην αίθουσα συνελεύσεων της ΠΕΜΕΝ. Το συλλαλητήριο στον Πειραιά θα γίνει στις 6.30 μ.μ., στον Ηλεκτρικό Σταθμό και στη Θεσσαλονίκη, στις 7 μ.μ., στο Αγαλμα Βενιζέλου. Χτες η Επιτροπή Αγώνα του Ευόσμου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε πικετοφορία. Οι εξορμήσεις στην Αθήνα συνεχίζονται σήμερα στις επιχειρήσεις Κωνσταντακάτος, ΦΑΓΕ, ΧΡΙΣΠΑ, «Λιναρδάκης», BMW, TOYOTA και στους Δήμους Ελληνικού και Λυκόβρυσης.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ