Παρασκευή 26 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΚΛΩΣΤΟΫΦΑΝΤΟΥΡΓΟΙ ΑΘΗΝΑΣ
Την Τετάρτη η Γενική Συνέλευση

Με καθημερινές εξορμήσεις στους τόπους δουλιάς συνεχίζεται η προσπάθεια για την επιτυχία της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συνδικάτου Κλωστοϋφαντουργών Αθήνας, που θα γίνει στις 31 του Οκτώβρη στις 5.30 μ.μ. (ΕΚΑ, 2ος όροφος), αλλά και του μεγάλου συλλαλητηρίου του ΠΑΜΕ, στις 7 του Νοέμβρη. Τη βδομάδα που πέρασε κλιμάκια του Συνδικάτου βρέθηκαν σε μικρές και μεγάλες μονάδες του κλάδου (όπως ο «Φειδάς»), έγιναν δύο συσκέψεις για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση των εκλογών.

Στην επαφή με τους εργάτες και τις εργάτριες αποτυπώνεται η έντονη ανησυχία που προκαλούν τα νέα αντιασφαλιστικά μέτρα, απειλώντας να σαρώσουν κατακτήσεις, όπως τα ΒΑΕ. «Τα μεγάλα και οξυμένα προβλήματα που έχουμε δεν μπορούμε να τα αντιμετωπίσουμε ο καθένας μόνος του. Μπορούμε όμως να διεκδικήσουμε τη λύση τους με όπλο την ενότητά μας, με την οργάνωση στο Συνδικάτο... Δεν πρέπει να συμβιβαστούμε, να ανεχθούμε άλλο από τη μία να αυξάνεται ο πλούτος και η δύναμη των εργοδοτών και να χειροτερεύει από την άλλη συνεχώς η θέση των εργαζομένων», τονίζει το Συνδικάτο σε ανακοίνωση, με την οποία καλεί σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση.

Η ανάγκη συσπείρωσης και δράσης μέσα από το Συνδικάτο αποτυπώθηκε στην πρωτοπόρα δράση που ανέπτυξε και τα προηγούμενα χρόνια, σε κρίσιμες αναμετρήσεις με τους εργοδότες του κλάδου (ΣΕΞ ΦΟΡΜ, ΤΡΙΟΥΜΦ, ΣΙΣΣΕΡ-ΠΑΛΚΟ κτλ.).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ