Σάββατο 13 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ
Στη μάχη της προετοιμασίας οι νέοι εργαζόμενοι

Συνεχίζονται οι συνδικαλιστικές συσκέψεις σε όλη τη χώρα

Η κεντρική αφίσα για το συλλαλητήριο της Αθήνας
Η κεντρική αφίσα για το συλλαλητήριο της Αθήνας
Τη δική τους φωνή στο μέτωπο της αντίστασης και της αντεπίθεσης στα αντιασφαλιστικά σχέδια της κυβέρνησης προσθέτουν οι νέες και νέοι εργάτες και υπάλληλοι. Σε συνεδρίασή της, η Γραμματεία Νέων του ΠΑΜΕ κατέληξε σε συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες, στην κατεύθυνση να συμβάλει αποφασιστικά στη μαζικοποίηση των συλλαλητηρίων του ΠΑΜΕ στις 7 Νοέμβρη, στην κινητοποίηση ακόμα περισσότερων νέων εργαζομένων από κάθε κλάδο.

Πέρα από την εργαζόμενη νεολαία, ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στα παιδιά των νυχτερινών σχολείων, στις σχολές κατάρτισης και τις ΑΕΝ. Αμεσα ξεκινούν εξορμήσεις με τα ταξικά συνδικάτα και τις Ομοσπονδίες, με στόχο την ενημέρωση και συσπείρωση των εργαζομένων γύρω στο διεκδικητικό πλαίσιο του ΠΑΜΕ.

Το συλλαλητήριο της Αθήνας έχει ήδη οριστεί για τις 6 μ.μ. στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Δημαρχείο). Της Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου και του Πειραιά στις 6.30 μ.μ. στον Ηλεκτρικό Σταθμό.

Παράλληλα με τις εξορμήσεις, συνεχίζονται και οι συσκέψεις που διοργανώνουν σε όλη τη χώρα οι ταξικές δυνάμεις. Προχτές, σύσκεψη διοργάνωσε το Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο, με τη συμμετοχή των Διοικητικών Συμβουλίων των ταξικών σωματίων. Κινητοποιήσεις ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση αποφάσισε και η Γραμματεία Σερρών του ΠΑΜΕ μέσα από πλατιά σύσκεψη συνδικάτων, συνδικαλιστών και εργαζομένων. Την Παρασκευή 19 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. διοργανώνει πικετοφορία. Την Τετάρτη 24 Οκτώβρη στις 6 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για το Ασφαλιστικό. Και στις 7 Νοέμβρη μέρα πανελλαδικής κινητοποίησης, οργανώνει συλλαλητήριο στις 6 μ.μ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Συσκέψεις και Γενικές Συνελεύσεις

Από τη σύσκεψη στη Λέσβο
Από τη σύσκεψη στη Λέσβο
Το πρόγραμμα των συσκέψεων τις επόμενες μέρες διαμορφώνεται ως εξής:

  • Το Σάββατο 13 Οκτώβρη, από τα Σωματεία Οικοδόμων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης. Στη σύσκεψη θα παρευρεθούν και μέλη της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας.
  • Την Κυριακή 14 Οκτώβρη, στις 11 π.μ., στο «Στέκι εργαζομένων και νεολαίας» (Πατησίων 252), από τα Συνδικάτα Οικοδόμων και Επισιτισμού - Τουρισμού, το Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων.
  • Τη Δευτέρα 15 Οκτώβρη, από τη Γραμματεία Πάτρας του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του «Παμμικρασιατικού» (Φώκαιας 24).
  • Επίσης, τη Δευτέρα, από τη Γραμματεία Κιλκίς του ΠΑΜΕ, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο.
  • Επίσης, τη Δευτέρα, από τη Γραμματεία Θριασίου του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ελευσίνας.
  • Την Πέμπτη 18 Οκτώβρη, Γενική Συνέλευση από το κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στις Ιδιωτικές Κλινικές, στις 4 μ.μ., στο ΕΚΑ (2ος όροφος).
  • Επίσης, την Πέμπτη, από τη Γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης.
  • Την Παρασκευή 19 Οκτώβρη, Γενική Συνέλευση από το Συνδικάτο Αποκλειστικών Νοσοκόμων «Η Αλληλεγγύη», στις 6.30 μ.μ., στο ΕΚΑ (2ος όροφος).
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις και συνελεύσεις(2020-01-22 00:00:00.0)
Πλατιά σύσκεψη την Τρίτη 4 Οκτώβρη(2011-09-30 00:00:00.0)
Απεργιακός συναγερμός σε όλη τη χώρα(2010-04-14 00:00:00.0)
Καθημερινές συσκέψεις και περιοδείες(2007-10-16 00:00:00.0)
Πλατιές συσκέψεις σε όλη τη χώρα(2007-10-12 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ