Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
33ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει

Την Κυριακή 7 του Οκτώβρη στις 8.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο

Με σύνθημα: «Μη στριμώχνεσαι στα μέτρα τους - Με το ΚΚΕ για τη ζωή που μας αξίζει», ταξίδεψε σε ολόκληρη τη χώρα, ξεπέρασε τις 200 εκδηλώσεις, με μαθητικά φεστιβάλ σε δεκάδες πόλεις, με φεστιβάλ σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ, με προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε εργασιακούς χώρους, σε συνοικίες και χωριά, με το μαζικό 16ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο στο Λαύριο και τη Μακρόνησο.

Το ταξίδι του 33ου Φεστιβάλ της ΚΝΕ και του «ΟΔΗΓΗΤΗ» ολοκληρώνεται με μια μεγάλη εκδήλωση την Κυριακή 7 Οκτώβρη, στις 8.00 μ.μ., στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στο Φάληρο. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Παρών στην εκδήλωση θα είναι ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών (ΠΟΔΝ), Μιγκέλ Μαδέιρα.

Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τους: Βασίλη Καζούλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Μίλτο Πασχαλίδη, Φίλιππο Πλιάτσικα, Διονύση Τσακνή.

Ακόμα, με αφορμή τη συμπλήρωση 40 χρόνων από τη δολοφονία του Τσε Γκεβάρα, στο χώρο της εκδήλωσης θα φιλοξενηθεί έκθεση πολιτικής αφίσας και θα προβληθεί ειδικό βίντεο.

Ηδη έχει ξεκινήσει η διακίνηση των εισιτηρίων από τα μέλη της ΚΝΕ και του ΚΚΕ. Η τιμή του εισιτηρίου είναι πέντε ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των μαθητών των πυρόπληκτων περιοχών της Ηλείας.

Η κορύφωση του 33ου Φεστιβάλ είναι εφαλτήριο της έντασης της δράσης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που «με τη νέα δύναμη και ευθύνη που μας δίνει η ψήφος εκατοντάδων χιλιάδων εργαζομένων και νέων που έκαναν το βήμα», απευθύνεται πλατιά στο λαό, για την οργάνωση και ενίσχυση των αγώνων των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων και της νεολαίας.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org