Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συγχαρητήρια από Διεθνή Συνδικάτα

Τόσο στο ΠΑΜΕ, όσο και στα Γραφεία της ΠΣΟ, αμέσως μετά τις βουλευτικές εκλογές, έχουν αρχίσει να φτάνουν συγχαρητήρια μηνύματα και ευχές για το εκλογικό αποτέλεσμα. Οι Διεθνείς Οργανώσεις εκτιμούν ότι το αποτέλεσμα αυτό θα ενισχύσει τους αγώνες του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος.

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν τα μηνύματα της ΠΕΟ Κύπρου και του Γενικού Γραμματέα της Πάμπη Κυρίτση, της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Συρίας, που υπογράφεται από τον Γενικό Γραμματέα Shaaban Azouz, του Γενικού Γραμματέα της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Παλαιστίνης Ιμπραχίμ Χαϊντάρ, του Εργατικού Συνδέσμου «ΑΤΛΑΣ» Αυστραλίας, του Περιφερειακού Γραφείου Μέσης Ανατολής της ΠΣΟ, της ΣΕΓΔΑΜΕΛΙΝ Κύπρου, του John Sutton Προέδρου της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Οικοδόμων με έδρα το Ελσίνκι, της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Κούβας και του Ευρωπαϊκού Περιφερειακού Γραφείου της ΠΣΟ, της ΣΗΔΗΚΕΚ και ΠΑΣΥΚΕ-ΠΕΟ.

Επίσης, μήνυμα με τις θερμές ευχές της έστειλε η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Συρίας στην Ελλάδα κυρία Souad M. Al- Ayoubi.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ