Σάββατο 1 Σεπτέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ με ψήφο στο ΚΚΕ
  • Να μη διασκορπιστεί η ψήφος στα μικρότερα κόμματα - αναχώματα της άρχουσας τάξης
  • Να μην υποκύψει ο λαός στο δίλημμα «αυτοδυναμία ή ακυβερνησία», που προβάλλουν ΝΔ - ΠΑΣΟΚ, για να έχουμε ισχυρό δικομματισμό
  • Το ΚΚΕ έχει πρόταση εξουσίας, αλλά δε θα φτιαχτεί σε «κομπρεμί» με τα σημερινά κόμματα
  • Η σίγουρη ψήφος που μπορεί να μεταφραστεί σε πραγματική αντίσταση και αντεπίθεση είναι η ψήφος στο ΚΚΕ, διότι είναι το κόμμα, που η πολιτική του, το πρόγραμμά του, η δράση και η στάση του δείχνουν ότι έχει την πιο ουσιαστική αντιπαράθεση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Δεν αρκεί να είσαι αντίθετος στο πολιτικό πεδίο με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με τα συμφέροντα που εκπροσωπούν και υπηρετούν. Το ΚΚΕ απέδειξε ότι διαθέτει ενιαία ικανότητα και θέληση, είναι σε θέση να προχωρήσει στην ευρύτερη λαϊκή αγωνιστική συσπείρωση γύρω από στόχους πάλης και αιτήματα, τα οποία μέσα στις σημερινές συνθήκες μπορούν να προσφέρουν μιαν ανακούφιση.
  • Ο λαός, ακόμα κι όταν έχει κάποιες προσωρινές κατακτήσεις, αυτές θα τις χάσει, εάν δεν προσανατολιστεί μέσα από την ίδια του την πείρα και δεν αποφασίσει να επεξεργαστεί την εναλλακτική πρόταση, τον εναλλακτικό δρόμο μιας φιλολαϊκής ανάπτυξης, τον εναλλακτικό δρόμο κυβερνητικής πολιτικής εξουσίας. Οι αγώνες χρειάζεται να ολοκληρωθούν με την ψήφο των αγωνιστών και όλων των λαϊκών στρωμάτων, στο ΚΚΕ. Δεν μπορεί να αντιπαλεύεις τις κυβερνητικές πολιτικές στους δρόμους κι όταν έρθει η ώρα της κάλπης να ψηφίζεις τους εκπροσώπους τους ή τα ίδια τα κόμματα, τα οποία ευθύνονται για τα βάσανα και τα προβλήματά σου.

ΣΕΛ.  8  -  9

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ