Κυριακή 3 Σεπτέμβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
26ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»
Προετοιμάζοντας τη μεγάλη γιορτή

Σε λιγότερο από τρεις βδομάδες, θα ανοίξει τις πόρτες της η νεανική, γιορτινή πολιτεία του 26ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης στα Ιλίσια, στο χώρο που υποδέχεται σταθερά τα τελευταία χρόνια τους εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες. Οι ΚΝίτες κι οι ΚΝίτισσες των οργανώσεων της Αθήνας, του Πειραιά, της Αττικής και της Σπουδάζουσας, έχουν μπει στο χώρο και ξεκίνησαν το καθάρισμα και τη διαμόρφωσή του για να στηθούν τα εκατοντάδες περίπτερα, ταμπλό και κατασκευές, που το τετραήμερο 20, 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη θα γεμίσουν νιάτα και ζωή, χρώματα και μουσικές.

Παράλληλα, οι οργανώσεις της ΚΝΕ, είναι προσανατολισμένες στη μάχη του εισιτηρίου, βάζοντας άμιλλα μεταξύ τους και στόχο να απευθυνθούν σε ακόμα περισσότερους νέους από κάθε άλλη φορά, σε όλους αυτούς που συναντήθηκαν με την Οργάνωση στις γραμμές του νεολαιίστικου κινήματος. Το κάλεσμα που απευθύνουν στη νεολαία, με το εισιτήριο στο χέρι, είναι πρώτα απ' όλα πολιτικό, ένα κάλεσμα συστράτευσης στον αγώνα για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα της νέας γενιάς, στον αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση.

Παράλληλα, τα πανό και οι αφίσες που αναγγέλλουν το μεγάλο νεανικό γεγονός, έχουν ήδη πάρει τη θέση τους σε κάθε γωνιά της Αθήνας και καθημερινά, με την προκήρυξη στο χέρι, οι νέοι της ΚΝΕ αλωνίζουν το κέντρο και τις γειτονιές της πόλης. Τα μηνύματα από τους νέους, αισιόδοξα: κλείνουν από τώρα τα ραντεβού τους για τη μεγάλη γιορτή.



Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ