Κυριακή 19 Δεκέμβρη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Δημοκρατική Μέριμνα»
Εκκληση για ενίσχυση

Συνεχίζεται η οικονομική εξόρμηση της «Δημοκρατικής Μέριμνας» με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων που θα τη διευκολύνουν στο να αντιμετωπίσει τις ανάγκες των ανθρώπων που περιθάλπει ενόψει των γιορτών. Να υπενθυμίσουμε ότι το σωματείο στα 24 χρόνια ζωής του ανακουφίζει με την προσφορά του ανθρώπους, στην πλειοψηφία τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, έχοντας απομείνει παντελώς αβοήθητοι από την πολιτεία, παρά την τεράστια προσφορά τους στην πατρίδα.

Σε ανακοίνωση της «Δημοκρατικής Μέριμνας» τονίζεται μεταξύ άλλων: «Η δύσκολη οικονομική κατάσταση που περνάει χρόνια ο τόπος μας, κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της εξεύρεσης οικονομικών πόρων για την εκπλήρωση της αποστολής μας».

Καταλήγοντας και αφού εκφράζει τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει ανταπόκριση στην οικονομική της εξόρμηση, εύχεται σε όλους καλές γιορτές και ενημερώνει ότι προσφορές γίνονται δεκτές στα γραφεία του σωματείου, Ακαδημίας 78, τηλ. 3822.776 και στην Εθνική Τράπεζα (υποκατάστημα Κάνιγγος) στο λογαριασμό 480210/14.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ