Τρίτη 21 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΕΚΛΟΓΕΣ 2007
Περιοδεία - ομιλία στη Λαμπρινή

«Πιστεύουμε ότι μπορεί να γίνει κάτι διαφορετικό σε αυτές τις εκλογές», τόνισε από τη Λαμπρινή, χτες το βράδυ, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, κατά τη διάρκεια της περιοδείας της στην περιοχή. Οπως εξήγησε, μιλώντας σε κατοίκους στο καφέ ουζερί «Ιανθος», στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα, το ΚΚΕ «δε χάνει ποτέ την εμπιστοσύνη του στο λαϊκό παράγοντα». Πιστεύει, συνέχισε, ότι «το καινούριο θα έρθει από αυτούς που σήμερα διστάζουν». Παράλληλα, επισήμανε πως το ΚΚΕ διαπιστώνει «ότι υπάρχουν θετικές διεργασίες στο λαό». Πολλοί εργαζόμενοι συμπεραίνουν ότι τα δύο κόμματα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, έχουν την ίδια αντιλαϊκή πολιτική. Αυτή η λαϊκή δυσαρέσκεια «δεν μπορεί να κλείνεται μέσα στους τέσσερις τοίχους», «πρέπει να εκφραστεί στην κάλπη».

Στη συνέχεια, η Αλέκα Παπαρήγα αναφέρθηκε στα αντεργατικά μέτρα που έρχονται στον τομέα του Ασφαλιστικού και των εργασιακών σχέσεων. Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν τους κομμουνιστές στις εκλογές, γιατί εκτός των άλλων έχουν δώσει αποδείξεις με την πολιτική τους και τους αγώνες τους. Γι' αυτό, συμπλήρωσε, «έχει διπλή και τριπλή αξία η ψήφος στο ΚΚΕ».

Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, ενώ νωρίτερα η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ περιόδευσε σε καφετέριες της περιοχής, όπου συνομίλησε με κατοίκους της Λαμπρινής για τις επερχόμενες εκλογές.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ