Παρασκευή 17 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΗ ΔΕΘ
Την Τετάρτη η πλατιά σύσκεψη

Στο «φουλ» μπαίνουν οι μηχανές για το μεγάλο πανεργατικό συλλαλητήριο που οργανώνει το ΠΑΜΕ, σε συνεργασία με την ΠΑΣΥ και τη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ Θεσσαλονίκης, στα εγκαίνια της ΔΕΘ, το Σάββατο 8 Σεπτέμβρη στις 6.30 μ.μ., στην Πλατεία Αριστοτέλους.

Για την καλύτερη προετοιμασία της πανεργατικής κινητοποίησης η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ οργανώνει σύσκεψη σωματείων και συνδικαλιστών την Τετάρτη 22 Αυγούστου στις 7.30 μ.μ. στο ΕΚΘ.

Ηδη, με περιοδείες και εξορμήσεις, οι ταξικές δυνάμεις απευθύνονται στους εργαζόμενους και καλούν σε λαϊκή αφύπνιση κι αγώνα. Καλούν τον εργαζόμενο λαό να συμμετέχει μαζικά στο ταξικό ραντεβού, να διαδηλώσει ότι απορρίπτει τα ψίχουλα που ανακοινώνει η κυβέρνηση της ΝΔ, τις υποσχέσεις - κοροϊδία του ΠΑΣΟΚ.

Με ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ σημειώνει ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συναγωνίζονται ποιος θα προσφέρει περισσότερα κέρδη στο κεφάλαιο, κατεδαφίζοντας λαϊκά δικαιώματα και κατακτήσεις, χειροτερεύοντας δραματικά τη ζωή του λαού. Προειδοποιεί ότι αυτή η επίθεση θα ενταθεί το επόμενο διάστημα και καλεί το λαό να απαντήσει δυναμώνοντας τη συμμαχία της εργατικής τάξης με τη μικρομεσαία αγροτιά, τους αυτοαπασχολούμενους, τη νεολαία, διαμορφώνοντας το μέτωπο των λαϊκών δυνάμεων που θα ανοίξει το δρόμο για βαθύτερες αλλαγές.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ