Τετάρτη 15 Αυγούστου 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ Η ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ: «Επιτελικά στελέχη της ΝΔ εκτιμούν ότι με το πρώτο κύμα παροχολογίας η κυβέρνηση κατάφερε να διώξει από την κορυφή της πολιτικής ατζέντας το θέμα των πυρκαγιών και θεωρούν ότι ακολουθώντας την ίδια μέθοδο θα καλύψουν επικοινωνιακά και τις νέες εξαγγελίες που δρομολογεί στο σκάνδαλο των ομολόγων το πόρισμα του κ. Γ. Ζορμπά» (το ρεπορτάζ στα ΝΕΑ).

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΤΑΝΕ... «Ηταν λάθος του ΠΑΣΟΚ που δεν ξεκίνησε εγκαίρως τις διαδικασίες για να ανοίξει τα θέματα (...) Ολα τα κόμματα γνώριζαν το ενδεχόμενο για εκλογές τον Σεπτέμβριο. Ηταν ολέθριο σφάλμα για το ΠΑΣΟΚ που δεν ξεκίνησε καμπάνια πριν από το καλοκαίρι με τηλεοπτικά σποτ» (ο Στρ. Φαναράς της Metron Analysis στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ: «Ενώ στη Χαριλάου Τρικούπη πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν και στις 16 Σεπτεμβρίου, πολλά κορυφαία στελέχη συνεχίζουν τις διακοπές τους. Στα ίδια τα κεντρικά γραφεία του κόμματος επικρατεί σχεδόν... λειψανδρία. Ενώ ο χρόνος είναι ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΣΟΚ, τον αφήνουν να περνάει χωρίς να τον εκμεταλλεύονται μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Και πιστέψτε μας δεν είναι το καλύτερο θέαμα να συνεδριάζει η Γραμματεία της Επιτροπής Εκλογών και από κάτω να είναι αραγμένες οι κουρσάρες για να μεταφέρουν κάποια στελέχη ξανά στον τόπο των διακοπών τους» (ο Βασίλης Σκουρής στο ΕΘΝΟΣ).

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΛΕΙΠΟΥΝ: «Ανεπίτρεπτο να στηθούν οι κάλπες με μια συρρικνωμένη προεκλογική περίοδο, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να προβληθούν ή να παρουσιαστούν στον λαό οι διαφορετικές θέσεις, τα διαφορετικά προγράμματα» (από το κύριο άρθρο στην ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ